40 kg buğday yazdım ya o nadas olan sene verilmez buğday ekildiği sene verilirÇok teşekkür ederim, dilerseniz telefondan ya da özel mesajdan detaylı bir şekilde anlatabilirim. Buradan projeyi açıklamak doğru olmaz gibi geldi. Teşekkürler.
40 kg buğday yazdım ya o nadas olan sene verilmez buğday ekildiği sene verilirÇok teşekkür ederim, dilerseniz telefondan ya da özel mesajdan detaylı bir şekilde anlatabilirim. Buradan projeyi açıklamak doğru olmaz gibi geldi. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim, yine dilediğiniz zaman projenin detaylarını anlatıp sizden de fikir alabilirim.40 kg buğday yazdım ya o nadas olan sene verilmez buğday ekildiği sene verilir
Anladım siz eğer doğruysa tabıkı, siz mesela bir bölge bulacaksınız oralara zenginleri çekmek için proje felan yapacaksınız öncesinde oradan kendiniz alacaksınız sonra fona felan satacaksınız onlarda getirisi daha fazla dıye inanacak Türk milletine zaten 3 gün reklam yap inanır bu millet çiftlik banka inandı reis önemli olan sizinde inanacak kitle veya fon bulmanız. Ama şu var belli bir bölgede çok fazla tarım arazisi bulmak benim bölgem için zor tabıkı başka yerleri bilememÇok teşekkür ederim, yine dilediğiniz zaman projenin detaylarını anlatıp sizden de fikir alabilirim.
Tabii, katkınız için tekrardan çok sağolun.Anladım siz eğer doğruysa tabıkı, siz mesela bir bölge bulacaksınız oralara zenginleri çekmek için proje felan yapacaksınız öncesinde oradan kendiniz alacaksınız sonra fona felan satacaksınız onlarda getirisi daha fazla dıye inanacak Türk milletine zaten 3 gün reklam yap inanır bu millet çiftlik banka inandı reis önemli olan sizinde inanacak kitle veya fon bulmanız. Ama şu var belli bir bölgede çok fazla tarım arazisi bulmak benim bölgem için zor tabıkı başka yerleri bilemem
Parite (euro kuru) 2 TL iken 30-40 TL ye , yer tutuyorduk. Buğday 60 kuruştu.tosuncuk vardı gitti geldi, simdi de icar bank mi kurulacak
parite oran, yani €/$ demek, aslinda siz parite ile dolari mi kastetmek istediniz?Parite 2 TL iken 30-40 TL ye , yer tutuyorduk. Buğday 60 kuruştu.
İstanbul Silivri, 1 Dönüm yer 85-100 Bin TL'ye satılıyor geneldeAcaba yer neresi, bir de son zamanlarda satılan arazi oldu mu; satış fiyatları hakkında bir bilginiz var mı? Teşekkürler
Teşekkürler, peki ne yetiştiriliyor ve kira getirisi ne kadar bilginiz var mı?İstanbul Silivri, 1 Dönüm yer 85-100 Bin TL'ye satılıyor genelde
Buğday,Arpa,Kanola,Yulaf,Ayçiçeği,Yemlik ot bitkileri yetiştiriliyor ve Dönüme 650 700 kg civarı verim oluyor yani kira karşılanıyorTeşekkürler, peki ne yetiştiriliyor ve kira getirisi ne kadar bilginiz var mı?
Yoksa sadece İstanbul olduğu için mi bu kadar pahalı?
Anladım, yıllık 200TL kira satış fiyatına göre çok uygun o zaman. İstanbul olunca değerleniyor demek ki. Tekrardan katkınız için teşekkür ederim.Buğday,Arpa,Kanola,Yulaf,Ayçiçeği,Yemlik ot bitkileri yetiştiriliyor ve Dönüme 650 700 kg civarı verim oluyor yani kira karşılanıyor
İstanbul olduğu için ve tarlalar köy merkezlerine yakın olduğu için fiyatlar böyle.
Acaba şehir/bölge neresi? Bir de satış fiyatı hakkında bilginiz var mı?Bizim buralarda toprak yapısı karakepir kuru tarım 600 800 civarında gidiyor.
Edirne Keşan bölgesi ama o bölge Uzunköprüye kadar hep böyle satış fiyatı da sanırım dönümü 15 bin TL den gidiyor geçtiğimiz günlerde bir tarla satılmıştı orada bahsedilmişti buralarda tarlalar biraz kuvvetli olunca istedikleri gibi fiyat biçiliyor.Mesela benim amcamlar burada tarlaların dibinde 15 dekar bir yer aldılar 600 den anlaşmışlarAcaba şehir/bölge neresi? Bir de satış fiyatı hakkında bilginiz var mı?
Teşekkür ederim.
Tekrardan teşekkür ederim. O zaman amcanız dönümü 40 bin TL'den almış. Söylediğiniz gibi trakya tarafı çok kıymetli, iklim krizinden de etkilenmeyecek olması ileriki senelerde daha da değerleneceğinin bir işareti olabilir.Edirne Keşan bölgesi ama o bölge Uzunköprüye kadar hep böyle satış fiyatı da sanırım dönümü 15 bin TL den gidiyor geçtiğimiz günlerde bir tarla satılmıştı orada bahsedilmişti buralarda tarlalar biraz kuvvetli olunca istedikleri gibi fiyat biçiliyor.Mesela benim amcamlar burada tarlaların dibinde 15 dekar bir yer aldılar 600 den anlaşmışlar
İstanbul için bedava abi sizin köy Silivrinin neresinde kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde 15 bin liraİstanbul Silivri, 1 Dönüm yer 85-100 Bin TL'ye satılıyor genelde
600 bin mi başkanEdirne Keşan bölgesi ama o bölge Uzunköprüye kadar hep böyle satış fiyatı da sanırım dönümü 15 bin TL den gidiyor geçtiğimiz günlerde bir tarla satılmıştı orada bahsedilmişti buralarda tarlalar biraz kuvvetli olunca istedikleri gibi fiyat biçiliyor.Mesela benim amcamlar burada tarlaların dibinde 15 dekar bir yer aldılar 600 den anlaşmışlar
600 milyon hocam kira icar için yıllık maliyeti600 bin mi başkan
Anladım abi sağol600 milyon hocam kira icar için yıllık maliyeti
Hele karakepir olan tarlalar da hocam verimler Türkiye ortalamasının çok üzerine çıkıyor bu sene 850 kg biçenler oldu kuru tarım da ama bu maliyetlerle ne kadar yapılır bilinmezTekrardan teşekkür ederim. O zaman amcanız dönümü 40 bin TL'den almış. Söylediğiniz gibi trakya tarafı çok kıymetli, iklim krizinden de etkilenmeyecek olması ileriki senelerde daha da değerleneceğinin bir işareti olabilir.