BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?

Ynt: BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?

Hakikaten güzel işçilik olmuş , sabır ve emek işi tam anlamıyla.

Hocam yeni gibi olmuşlar. Ne güzel, vakit ayırabilmişsiniz. Güle güle eskitin. :) Selam ve Saygılarımla.

ÇeLişki_37 link=topic=59820.msg652295#msg652295 date=1353571922' Alıntı:
İyi gunlerde eskit abi 0 gibi olmuslar
İyi dilekleriniz için teşekkürler
ufukk link=topic=59820.msg652299#msg652299 date=1353573716' Alıntı:
Hakikaten güzel işçilik olmuş , sabır ve emek işi tam anlamıyla.
Tşk.Sabır ve emek ,işte iki sihirli sözcük.Bu sözcüklerin yapamayacağı iş yoktur herhalde.
malkaralı_yusuf link=topic=59820.msg652301#msg652301 date=1353574710' Alıntı:
Hocam yeni gibi olmuşlar. Ne güzel, vakit ayırabilmişsiniz. Güle güle eskitin. :) Selam ve Saygılarımla.
Ben de Yusuf kardeşimin yorumu nerde kaldı diyordum, geldi. Vakiti planlayınca herşey için pay ayrılabiliyor.Biraz gayretli olmakta gerekir elbette.Teşekkürler.Bilmukabele.
mustafagursacli link=topic=59820.msg652323#msg652323 date=1353584895' Alıntı:
helal olsun hocam
Eyvallah.Takdir edilmekte güzel bir duyguymuş.

Açtığım bu konuda 1000 paylaşımı geçti. Arasıra kontrol ettim.Konu 2 ay önce açılmasına rağmen haftada ortalama 50 kişi tarafından okundu.Bu, yeni üyelerinde geçmişe yönelik olarak konuları izlediğini gösteriyor.
Adet haline getirdiğim üzere, konumu okuyan, yorum yapan, beğenisini gösteren herkese tekrar teşekkür ederim.
İlginizi çekecek iki hazır konum daha var ama resim.up a güvenmiyorum,ikide bir bakıma giriyor ve resimlerin görüntülenmesini aksatıyor,hızlıresim.net inde yüklemesini çalıştıramıyorum.En kısa zamanda çözüm bulacağım.Sağlıcakla kalın.

Göktürk- link=topic=59820.msg678366#msg678366 date=1357237829' Alıntı:
Açtığım bu konuda 1000 paylaşımı geçti. Arasıra kontrol ettim.Konu 2 ay önce açılmasına rağmen haftada ortalama 50 kişi tarafından okundu.Bu, yeni üyelerinde geçmişe yönelik olarak konuları izlediğini gösteriyor.
Adet haline getirdiğim üzere, konumu okuyan, yorum yapan, beğenisini gösteren herkese tekrar teşekkür ederim.
İlginizi çekecek iki hazır konum daha var ama resim.up a güvenmiyorum,ikide bir bakıma giriyor ve resimlerin görüntülenmesini aksatıyor,hızlıresim.net inde yüklemesini çalıştıramıyorum.En kısa zamanda çözüm bulacağım.Sağlıcakla kalın.
İmageshack ' ı Öneririrm Abi ;)
Üyelik Alsan Daha Kolay Olur Hatta...

İmageshack ' ı Öneririrm Abi
Üyelik Alsan Daha Kolay Olur Hatta...

Teşekkürler. Deneyeceğim.

Konuya ara sıra göz attım.Ocaktan beri 900 kere daha görüntülenmiş.Konu ilgi çekmiş ama resimler olmadığı için amacına ulaşamıyor.Hızlıresim.com ' un o sırada bakımda olması herşeyi mahvetti.Yüklediğim site bir süre sonra resimleri göstermedi.Bende aynı resimleri hızlıresim.com ' dan tekrar yüklüyorum.Zaten görmüş olanlar, ' ' konuyu ısıttı ' ' diye düşünmesinler.Yeni üyeler ve üye olacaklar için yüklüyorum.Burdan görüp eski malzemelerini böyle yenileştirenler olursa çok mutluluk duyarım.

Konu yöneticisi arkadaşımız resimleri konunun girişine koyabilirse sanıyorum daha yararlı olur.

Göktürk- link=topic=59820.msg755037#msg755037 date=1372184969' Alıntı:
Konu yöneticisi arkadaşımız resimleri konunun girişine koyabilirse sanıyorum daha yararlı olur.
Konu düzenlenmiştir. ok-*-s

hazırla cem lazım olursa banada verirsin malum artık emeklilik yaklaşıyor ancak ben alet değilde çay mangal severim aletler bendede mevcut ama yeni kompresörünün eğitimini senden alayımki sonrada satın alayım. Allah sağlık versin meslğimizde olduğu gibi çiftçiliğe de doymadan ölmeyelim.