BİLMEYENLER İÇİN PRATİK GÜBRE ÇUVALI AĞZI AÇMA

Doğrudur abi babam çocukluk yıllarında sulama kanallarında yüzdüklerini anlatırdı şimdi sulama kanalında yüzülecek temizlikte suyu geçtik su motorlarının alıcı hortumlarını pislikten iş yapamaz hale getiren su oluyor bazen.
Bizim kanalın suyunu ben tarladaki borudan çok sıcak ulursa içecek suyum açar fiskiyeyi içerim güvenli değil ama birşeyde olmadı.
Alabalık bile var içinde .

• Beğen
Tepkiler: RıdvanAslan
Çift dikiş her zaman sol tarafına gelecek olay bu kadar basit
Çuvalın dar yanında duruyorsanız evet çift dikiş solda kalmalı.Kesilecek olan uç uzaktaki uç.Geniş yanda duruyorsanız çift dikiş karşı tarafta kalmalı.Kesilecek uç sağ yandaki uç.Dikkat edilecek konu çift dikişli tarafa tek dikişli taraftan gelen ipliği en uc noktada kesip onu tırnakla diğer tarafa (kendi tarafına ) almak. Gerisi çorap söküğü :)

Arkadaşlar hepiniz harikasınız.Dünya yıkılsa umurumuzda olmayacak.Dur ben öbür konumu da yavaş yavaş hazırlayım.

Son düzenleme:
Teşekkürler .
Bende sizin gibi düzgünce istifliyorum,geri dönüşüm noktalarina birakiyorum.

Fabrikada işçi çuvalı dikmeye düzgün başlayıp. Sonunda dikişi başladığı hizada bitiremiyor.Daha aşağıya kayıyor ve şekilsiz aşağı doğru inmiş şekilde bitiriyor.Tamda burası dikişi sökmeye başlayacağımız, dikişin bitiş noktası oluyor.
Keserek ucunu bulabiliriz yada.;
Eğer kesicimiz yoksa sondaki dikişe parmağımızı sokarak koparıyoruz,kopan yerden uc bularak sökülüyor .Bu gün bir çiftçi bu şekilde söktü ama bence parmağainiza zarar vermeyin sakin.
Aslan26 arkadaşım dediği gibi çivi sokarak dediğim yerden koparıp uçları bulabiliriz.

Bende çuvala dikili iki ipi kesiyorum ben bunda ip kopuyormu sökülerek mi geliyor
Değişik birşey gördüğüm zaman denerim ben
Aslında bıçakla ayını mantık.bicagi kaybedince,elime geçen balye teliyle, keseceğim yerden ipi kopardım ve acil çuval açıl. İpleri çuvalları doğaya atmiyoruz. Çevremizi kirletmiyoruz arkadaşlar