Bende çuvala dikili iki ipi kesiyorum ben bunda ip kopuyormu sökülerek mi geliyorBende böyle aciyorum
Değişik birşey gördüğüm zaman denerim ben
Bende çuvala dikili iki ipi kesiyorum ben bunda ip kopuyormu sökülerek mi geliyorBende böyle aciyorum
Bizim kanalın suyunu ben tarladaki borudan çok sıcak ulursa içecek suyum açar fiskiyeyi içerim güvenli değil ama birşeyde olmadı.Doğrudur abi babam çocukluk yıllarında sulama kanallarında yüzdüklerini anlatırdı şimdi sulama kanalında yüzülecek temizlikte suyu geçtik su motorlarının alıcı hortumlarını pislikten iş yapamaz hale getiren su oluyor bazen.
Çuvalın dar yanında duruyorsanız evet çift dikiş solda kalmalı.Kesilecek olan uç uzaktaki uç.Geniş yanda duruyorsanız çift dikiş karşı tarafta kalmalı.Kesilecek uç sağ yandaki uç.Dikkat edilecek konu çift dikişli tarafa tek dikişli taraftan gelen ipliği en uc noktada kesip onu tırnakla diğer tarafa (kendi tarafına ) almak. Gerisi çorap söküğüÇift dikiş her zaman sol tarafına gelecek olay bu kadar basit
Aslında bıçakla ayını mantık.bicagi kaybedince,elime geçen balye teliyle, keseceğim yerden ipi kopardım ve acil çuval açıl. İpleri çuvalları doğaya atmiyoruz. Çevremizi kirletmiyoruz arkadaşlarBende çuvala dikili iki ipi kesiyorum ben bunda ip kopuyormu sökülerek mi geliyor
Değişik birşey gördüğüm zaman denerim ben