Biz direkt sizin oraya gidelim o zaman Suleyman. Her cesit bicer var Masallah. [emoji4]
bir tek laverda mız yok civarımızda. beklerim tarafını değiştirmek için 1 tur atsak yeter 2. Ye gerek kalmıycak
Biz direkt sizin oraya gidelim o zaman Suleyman. Her cesit bicer var Masallah. [emoji4]
Laverda temin ederiz, yenisi olmasada. Sergen de calisan M132 var 2 tane biri tarla kenarinda curumeye terk edilmis [emoji4]bir tek laverda mız yok civarımızda. beklerim tarafını değiştirmek için 1 tur atsak yeter 2. Ye gerek kalmıycak
Laverda temin ederiz, yenisi olmasada. Sergen de calisan M132 var 2 tane biri tarla kenarinda curumeye terk edilmis [emoji4]
Arada koyde calisan TC56'ya da bictiriyoruz. Dedigin gibi CX'e binersem hersey olabilir. [emoji4]
Bir de L95'i denemek isterim tabi sma o ayri[emoji4]
TC56 x 2 .. Suleyman eyvah diyom[emoji4]Bizim köyde birtane m120 vardı sahi yaa hatırlattığın iyi oldu
beklentini düşük tutma tc56 yı 2 ile çarp zihinsel olarak öyle gel
L95 i de deneyebilirsin sıkıntı yok ama hiç rektefe olmadı canlı değil birde ek 300 kg kadar ağırlık var söyleyim beklentin çok olmasın orta halli bir alet üzmez çokta sevindirmez
TC56 x 2 .. Suleyman eyvah diyom[emoji4]
Bizim Same explorer 90'in rolantideki direkdiyonundan sonra cennet gelir L95. Bir de sesi kafa tirmalamasin yeter simdilik
Orjinal kabin mumkunse su sogutmali Same lazim o zaman.Aaa o konuda beklentini çok iyi karşılar memnun kalırsın sessiz ve kullanması rahat ha same kadar az yakmayabilir o ayrı
Orjinal kabin mumkunse su sogutmali Same lazim o zaman.
L95'leri eskiden beri severim. Ama Same'nin yakiti bize, daha dogrusu surekli kullanan babama cok iyi geliyor, traktorden her indiginde yakitini methediyor..[emoji4]
Haberim olsun yeter ismail 310 bizim köydede var sadece kendine biçiyor
Eline sağlık Görkem iyi olmuş Fanatiklikten millet biribiriyle kavga ediyor . Bu tür muhabbetler yüzünden birbiriyle konuşmayan insanlar tanıyorum.
Herkes karşıdakinin malına , düşüncesine saygı göstermeli bence. Belki de adamın senin traktöründen , biçerdöverinden almaya parası yetmiyordur bilemezsin . Kimseyi küçük düşürmeye değmez.
En güzeli senin kapındakidir...
Sen şimdi Süleyman'a [MENTION=51323]DuSTeRo[/MENTION] fakir mi demek istedin
Yaaa Nail abi nereye bağlıyorsun yaa Te şimdi kavga ettirecen bizi. Adam köy ağası hakaret ediyorsun adama
Sadece kendilerine biçiyorlar derken , küçük olduğu anlamına gelmiyor, piyasaya iş yapamayacağı anlamına gelmiyor , dışarı biçince çok arıza yapacağı anlamına gelmiyor , 1 TON luk buğdayı biçemeyeceği anlamına gelmiyo uyandırayım canım İçindeki düşünceleri buraya yazdım ama kızmazsın herhalde
Not: Yarın askerlik şubesine gidiyorum . Yarından itibaren Medionu almama gün say bence Üstünden geçmezsem CX in
Bizim köyde birtane m120 vardı sahi yaa hatırlattığın iyi oldu
beklentini düşük tutma tc56 yı 2 ile çarp zihinsel olarak öyle gel
L95 i de deneyebilirsin sıkıntı yok ama hiç rektefe olmadı canlı değil birde ek 300 kg kadar ağırlık var söyleyim beklentin çok olmasın orta halli bir alet üzmez çokta sevindirmez
Çok doğru söylüyosun abi, yerli biçer yapılsın ilk başta iyi olması beklenemez tabiki yıllar geçtikçe hatalarından ders çıkarması gerekEe arkadaşlar hep yabancı biçerdöverleri övüyoruz. Bizim iyi kötü yerli biçerdöverimiz olmayacakmı artık. Her sene binlerce euro yurtdışına akıyor.
Aküsü bitmiş Ercan abiGörkem adam nasıl gülüyor öyle marşa basıyonda çalışmıyor gibi
Eline sağlık güzel olmuş.
Bir kaç kişi bir araya gelip böyle bir videonun ses montajı yapmak gerek çok aklımdan geçiyor ama ben dayanamayıp gülüyorum