Bereket tv

Doğan Başaranı çiftçi tv de ilk zamanlar izlerdim makina tanıtımı diye makinanın çalıştığı tarlanın sahibini anlatırdı sağ kapısı olmayan traktörün sağ tarafında kapı arar arka camdan girmeye kalkan biriydi sırf o çıkınca çiftçi tv değiştirip başka kanala geçerdim .Şimdi yeni kanal kurup yine eski programlarına devam ederse o kanalında ömrü pek uzun olmayabilir.

Eşref beyi bende merakla dinlerdim hayvancılık konusunda deneyim kazanmış bilgilerinden istifade etmeye çalışırdım .bir akşam şöyle bir şey dedi bu ülkede bana kimse süt hayvancılığı yaptıramaz e ben ithalatçıyım , ondan sonra anladım ki kendi reklamını yapıyor, dahada bakmadım , ağzıyla kuş tutsa on para samimi değil.

Tarımsal medya sektörü ülkede yakın dönemde doğdu , kendi kitlesini oluşturdu , pastayı henüz çok buyutemeden çok ortakçı çıktı , bu çokluk hepsini sırayla zor duruma düşürdü ve batırdı , diğer yandan son yıllarda ekonomide kotulesince en çok tarım sektöründe hissedildi , inşallah tamamen yok olmaz , hayatimizin güzel renklerindendi , bakalım yeni kanalı merakla bekliyoruz

Tarım kanalalrı iyi hoş ama belli bir dönem izledim hep makina ekipman traktör biçerdöver yayını yapılıyordu ben hiç 1 seferinde de tarlada verimin nasıl arttırılacağına dair bir program görmedim işin açığı istisnalar hariç tabi ben denk gelmemiş de olabilirim ama genel olarak hep makina ekipman üzerinden gittiler hiç organik gübre ile kimyasal gübrenin farkını zararını artısını anlatan görmedim hiç toprak analiz değerlerine göre atıyorum fosfor fazla ise ne olur pootasyum fazla olur ise ne olur ph fazla ise ne olur anlatıldığını görmedim yada bunları anlatacak profösörlerin ekrana gelip onca yılın verdiği bilgi birikimi 1 yayında izleyiciye aktarmak isteyip çok teknik ve bilimsel açıklamalarından dolayı bir şey anlamadım inşallah yeni kanalı daha iyi yaparlar

Tarımsal medya sektörü ülkede yakın dönemde doğdu , kendi kitlesini oluşturdu , pastayı henüz çok buyutemeden çok ortakçı çıktı , bu çokluk hepsini sırayla zor duruma düşürdü ve batırdı , diğer yandan son yıllarda ekonomide kotulesince en çok tarım sektöründe hissedildi , inşallah tamamen yok olmaz , hayatimizin güzel renklerindendi , bakalım yeni kanalı merakla bekliyoruz
Ufuk abi doğru söyluyor biraz para kazanacak baktı herkes girdi şimdi ise tiktok ve youtube de çiftci ve Çoban patlaması yaşanıyor herkes kendi kazancının peşine düştü

Güzel ve etkili programlar yapıldı. Ama çok afedersiniz gereksiz ve alakasız çok fazla program da vardı. Hem bereket tv'de hemde çiftçi tv'de. Binbir çeşit program olunca hepsi çorba olup birbirine girdi.

Sosyal medyada yazılan bi diğer durum. Bereket tv ye Eşref şekerliyi programlara cıkarman diye baskı yapmış bakan bey bu yüzdende fişi cekilmiş olabilir bereket tv nin
Bir ara bereket teydi galiba reklamı vardı reklamda reygrası kuru balye yapmış istif balyelerin önünde reygras satıyodu babam da kanali açınca senin adam çıkmiş yine bi ot bulmuş ot satıyo derdi :)