..Ya hee hee[emoji23]
..Ya hee hee[emoji23]
Gökhan Uncu ile bir yakınlığıniz var mı?Fuat uncu yazarsan facede görürsün kardeşim ama pek aktif değilim, arada bakınıyorum
Mühendis istanbulda bina giydirme işi yapanmı.Gökhan Uncu ile bir yakınlığıniz var mı?
Kocaelı üniversitesi Endüstri muhendisligi mezunu 79 ve ya 80 mezunu.Mühendis istanbulda bina giydirme işi yapanmı.
Evet babalarımız amcaoğlu köyde evler karşılıklı , aynı üniversite demi öğrenim gördünüz , oda çeltikçi.Kocaelı üniversitesi Endüstri muhendisligi mezunu 79 ve ya 80 mezunu.
birde Köy TV varTarım kanallarından bir tek çiftçi TV kaldı galiba diğer kanalların hiçbirinde yayın yok.
bence en iyisi içlerindebirde Köy TV var
Yanı siz de kardeş torunları oluyorsunuz o zaman.Evet babalarımız amcaoğlu köyde evler karşılıklı , aynı üniversite demi öğrenim gördünüz , oda çeltikçi.
Aynen öyle , birde yaşıtız beraber büyüdük , sizin varmı samimiyetinizYanı siz de kardeş torunları oluyorsunuz o zaman.
Okulda aynı bolumde ayni dönem başladık. Bir ara yurt-kur da birlikte kaldık. O hazırlık okudu, ben hazırlığı atlayıp devam edince benim bir alt sınıfım oldu. Ben kuzeniyle birlikte aynı sinifta okudum. Kuzeni de Bafra lı. Kuzeniyle daha yakın arkadaştık. Kuzenin ısmi Aykut, babasının adi Nevzat Lokman. Belki tanırsın.Aynen öyle , birde yaşıtız beraber büyüdük , sizin varmı samimiyetiniz
Aykut un annesi bizden nevzat eniştemiz ,hepsini tanıyorum, ama aykut buralara sadece düğünde bayramda gelir,gökhan kapı komşum .emmoğlu deriz, bir birimize.siz peki şuanda ne iş yapıyorsunuz.Okulda aynı bolumde ayni dönem başladık. Bir ara yurt-kur da birlikte kaldık. O hazırlık okudu, ben hazırlığı atlayıp devam edince benim bir alt sınıfım oldu. Ben kuzeniyle birlikte aynı sinifta okudum. Kuzeni de Bafra lı. Kuzeniyle daha yakın arkadaştık. Kuzenin ısmi Aykut, babasının adi Nevzat Lokman. Belki tanırsın.
Konu dağılmasın diye özelden mesaj gönderdim.Aykut un annesi bizden nevzat eniştemiz ,hepsini tanıyorum, ama aykut buralara sadece düğünde bayramda gelir,gökhan kapı komşum .emmoğlu deriz, bir birimize.siz peki şuanda ne iş yapıyorsunuz.
Eşref'de kendine pay çıkartıp postallarını parlatıyor bu vesile ile. Madem öyle bişey var Sencer bey gibi omurgalı olacaksın, o çıkartmıyorsa sende eleştirini başka mecralardan yapacaksın.Sosyal medyada yazılan bi diğer durum. Bereket tv ye Eşref şekerliyi programlara çıkarman diye baskı yapmış bakan bey bu yüzdende fişi çekilmiş olabilir bereket tv nin