Bereket tv

Ya hee hee[emoji23]
..
Screenshot_20191105-101929.jpg

Aynen öyle , birde yaşıtız beraber büyüdük , sizin varmı samimiyetiniz
Okulda aynı bolumde ayni dönem başladık. Bir ara yurt-kur da birlikte kaldık. O hazırlık okudu, ben hazırlığı atlayıp devam edince benim bir alt sınıfım oldu. Ben kuzeniyle birlikte aynı sinifta okudum. Kuzeni de Bafra lı. Kuzeniyle daha yakın arkadaştık. Kuzenin ısmi Aykut, babasının adi Nevzat Lokman. Belki tanırsın.

Okulda aynı bolumde ayni dönem başladık. Bir ara yurt-kur da birlikte kaldık. O hazırlık okudu, ben hazırlığı atlayıp devam edince benim bir alt sınıfım oldu. Ben kuzeniyle birlikte aynı sinifta okudum. Kuzeni de Bafra lı. Kuzeniyle daha yakın arkadaştık. Kuzenin ısmi Aykut, babasının adi Nevzat Lokman. Belki tanırsın.
Aykut un annesi bizden nevzat eniştemiz ,hepsini tanıyorum, ama aykut buralara sadece düğünde bayramda gelir,gökhan kapı komşum .emmoğlu deriz, bir birimize.siz peki şuanda ne iş yapıyorsunuz.

Demekki bu kredi çekme olayı her yerde var bizim burda da önce bir ilçe vardı sonra bizim ilçeye geldi öbür ilçede icra olayları hız kazandı şimdi sıra bizim ilçede batan kredıye yöneliyor

Sosyal medyada yazılan bi diğer durum. Bereket tv ye Eşref şekerliyi programlara çıkarman diye baskı yapmış bakan bey bu yüzdende fişi çekilmiş olabilir bereket tv nin
Eşref'de kendine pay çıkartıp postallarını parlatıyor bu vesile ile. Madem öyle bişey var Sencer bey gibi omurgalı olacaksın, o çıkartmıyorsa sende eleştirini başka mecralardan yapacaksın.