Ynt: Bereket Tv Traktörmetre Trakkulup buluşması
Eleştiri konusunda haklısın Mustafa, otomobil programlarındaki gibi hem eksi hemde artı yönleri belirtilmeli. Şimdiki programda önünde hava ızgarası var yanda mazot deposu var demekle olmuyor, böyle tez düze sıkıcı bir program oluyor.ORION link=topic=82646.msg986768#msg986768 date=1427454442' Alıntı:Abi kullanan kişileri eleştirileri olmadı mı firmanın kendi çektiği tanıtım filminden bir farkı kalmıyor eleştiriler olmalı artık basit şeyler özellik olarak kalmasın ciddi anlamda rekabet gelsin traktör ve tarım ekipmanlarına bu bizim açımızdan faydalı olur sanayiciler açısında tabikide faydalı olmaz çünkü arge dertleri yok bilmemne yok bir atolye kurup basit 4 tane makina çıkarttı mı marka oluyorlar bu hoş değil sonra kapandı mı araki bulasın yedek parçasını.... olan yine çiftçiye oluyor bunu eleştirebilmeliyiz
Ben bu sitede çok şükür eleştirebiliyorum kendi kullandığım markayı bile eleştirmekten çekinmiyorum tv ' den de böyle bir şey yapılması imkanı olursa daha geniş kitlelere ulaşılabilir ve herkes bilinçlenir ...
Kendim için bir şey istemiyorum herkes bilinçlensin derdindeyim