BEREKET 60 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR? BAYIRDA 3 LÜ PULLUK ÇEKER Mİ?

Ynt: BEREKET 60 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR? BAYIRDA 3 LÜ PULLUK ÇEKER Mİ?

Arkadaşlar şöyle bir şey yapabilirsiniz, almak istediğiniz pulluk için üreticilerinin görüş ve tavsiyelerini değerlendirebilirsiniz onlar türkiyenin toprak yapısı hakkında daha fazla bilgiye sahiptirler, ben pulluk alırken 4 lü 12 inç pulluk alacakken bana 11 inç önerdiler hangi pulluğa kaç beygir trakktör gerektiğini ortalama söyleyebilirler,küçük ayrıntılar da size kalmış.

BEREKET O 4 LÜ 12 NUMARAyı bızıM ARAZIDE ÇEKECEK BEN BU TT 55 LE 255 EP Yİ VERİRİm. . reklam yapmayIn lütfen. . . 265 gel bi arka arkaya çift sürek nadas yapak . . yıllar eskidemez 265 i. .

çekmez kardeşim çekmez. . . sen ne dersen de. . benim 255 ep senın bereket 60 dan ustun kusura bakma. . 265 zor çekiyor . 4 lü 12 numarayı . . . geç bunları . . ben kütahya simavdan kısmet 55 i yeni aldım ve 10 numara 4 lü pullukla denedim söylendiği gibi segi 1 ile sürüyor inanmıyo san gel ve gör

poyrazatif link=topic=8361.msg245001#msg245001 date=1264505408' Alıntı:
bu video çok tartışılacak video tmm erkunt her zaman performansıyla şaşırtıyo ama burda nimetin pulluk havada gidiyo
erkunta cok güzelde böle şeylere inanılmaz şu bi gercek reklam motorları cok farklı pompadan mazot acık oluyor cünkü bende bi servise gittgimde öle yapmışlardı yinede güzel motor 398 sürülen cifti süremez hız demiyorum derinlik

bende erkunt kullanıcısıyım memnunum. erkuntla gurur duyuyom gavur mallarının karizmasını sarsıyorya bana büyük mutluluk variyor. alk-*s
anlş-*s yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ok-*-s fant-*-*-

o attığın video hileli kardeşim 398 geçsinde ben göreyim erkunt çizdiriyo 398 salmış köke kadar olmaz bu işler böle..

ARKADSIM SANA BEN BIR MASSEY KULLANICISI OLARAK MASSEYDEN SAMA DERIM YAPTIGIN ISI TAM BILMIYORUM AMA 240 S KULLANDIGINA GORE BAG BAHCE İŞLERI FALANDIR MADEM MOTORU BUYUTECEKSIN AL BI 265 SİNCE TEKER YOLUNA DEVAM ET HEM BIR ARIZASI OLDUGUNDA ONCEKI MOTORUNDAN DOLAYI BIR FIKRIN OLUR HEMDE NERDE NASIL DAVRANACAGINI BILIRSIN MOTORUNUN AMA SAKIN HA SAKIN GOLD SERISINE BULASMA BASINA BELA ALIRSIN USTA KAPISINDAN AYRILMAZSIN

bencede 70lik erkunt al hem kompresör var hem çekisi güzel dörtlü 9 veya10 numara pulluk al arakana bakma 240 satma yazık edersin

nailyetek link=topic=8361.msg193323#msg193323 date=1247079828' Alıntı:
Evet ben de katılıyorum size motor ağırlığından dolayı düşük viteslerde iyi performans sergiliyo. Ben iyi bir MF kullanıcısıyım. MF 265, 240, 285, gibi traktörler fiziki yapısına göre hafif motorlar. Erkuntların bütün modelleri küçük yapılı ama geniş lastikli ve ton olarak ağır motorlar.Fark burda. Eğer herhangi bir Erkuntu kendi ağırlığına orantılı ağır yapılı bir pullukla bu sateığım massey lerle aynı pratiklikte kullanmaya kalkarsan; bahse girerim 3000* saati zor devirir. Örnek; Ayını motor= 135 MF 1350 kg. 22.000 saat motoru dayanan var. Aynı motor= 240 s kabinle 2200 kg. 4.000 saati geçipte motor yaptırmayan sayılıdır. İşte Erkunt taki fark bu. Traktörün % 35 i ilave döküm ağırlık. Kg mı heryede 2 tl. Şahsi fikrim Burda kimseye şunu alın şunu almayın diyemem. Sadece neyi almak isterseniz; Önce deneyin arkadaşlar yoksa bedeli ağır olur.Slm.

bende 92 240s var.arka kovan ince olanlardan.traktöre daha anahtar değmedi.kaç saat diyeceksiniz tam 7560 saatte.hala kaba tabirle köpek gibi.96 98 2004 240s ler toz yutuyor arkasından yokuşta.7 ton çağılı yokuştan çıkarırken önü kalktı çıkardım işçiyi önüne yine çıktı önünün kalktığı yokuştan römork hariç ağırlık bu.önünün kalkmasından nasıl bir yokuş siz düşünün.ha öndede 6 tane ağırlık var.orjinal gelişi 8 ama iki taneyi söktük çoktan.12 lik 3 lüyle çüt sürürüm..videosuda var istenirse yüklerim.bu sene holsan 155turbo atomizör aldım.diğer 240lar adım atamıyor harıklardan bizimki atıyor onunda videosu var.
traktör niye diğer 240s lerden bu kadar farklı bilmiyorum. babam sıfır aldığında hemen çüte koşmuş bi ustanın tavsiyesiyle.ondanmı motor böyle açılmış bilmiyorum.hala cayır cayır çalışıyor.
ha yanına bir traktör daha alacam.yetmiyor tek başına.deseniz ki kesin massey alırsın.Allah getirmesin kapıma o dengesizlik ürünlerini kapıma derim.bu traktör bize bi piyangoymuş vurmuş.ama günümüzde massey uzel ayrıldı.massey hint mallarını kakalıyor insanımıza.uzel deseniz 20 sene önce traktörler neyse teknolojisini değiştirmeden kaporta farkıyla kakalıyor şu an insanımıza.yakıtlarını çekişlerini deseniz aynı modeller bile birbirini tutmuyor.nasıl beceriyorlar bu dengesizlikleri anlayamıyorum.

benim 92 240s çürüyene kadar kullanıcam.ihtiyacım olsa yeni alacağımı satarım bu kalır kapıda.
nail abi bunları şahsına karşı söylemiyorum sadece masseye duyduğum nefreti dışa vurdum bi manada.ama bizimkine de bi manada aşığım.neyse herkese bereketli bir sezon diliyorum

ya bu akgün falan biraz tahta eksik herhalde çakacam ben size tahta ama neyse bak birde ben anlatayım özgür efe diyorki bereket 60 4lüyü çekiyo sende diyosunki çekemez nerden biliyorsun ya cahil insanlar gibi tartışmayın aynı köy içerisinde bile toprak sertliği arasında dağlar kadar fark varken hala neyi tartışıyorsun hala neyi savunuyorsun.benim 2006 yılında 70 lik erkunt vardı onda 3lü 14 kullanıyordum şimdi 2008de onu saattım servet aldım ikiside 4*4 servet içinde 4lü 14 kullanıyorum ama 4 lü 14 her tarlaya olmuyor en sert tarla için 3lü 14 kullanıyorum normal yereler için 4 lü 14 kullanıyorum yumuşak tavlı yerdede komşudan 5li 12 var onu kullanıyorum çiftçi dediğin hangi toprağa neyiin gideceğini iyi bilmeli traktörü bağırtmanın duman attırmanın ne gereği var sür lokum gibi bak keyfine ha 14 deviride geçme o zaman hem traktör mazot yakmaz hemde mazot cebini yakmaz yine söylüyorum traktörün sana göre mükemmel olabilir mesela 255 ep sana göre mükemmel olabilir ama erkunt kullanmadığın için mükemmel bide onu kullan ondan sonra karar ver ha ben new holland 640 kullandım ama massey kullanmadım ama ikisinide kullanlar var en objekif yorumu yapacaklardır yapmışlardır bence bu konunun açılması hata en azından yöre veya toprak yapısını soyleseydi açan arkadaş daha güzel olurdu.kimse darılmasın olay bu bir de bazıları varki yok erkunt arka dağıtmış yok conta yakmış yok römorku çekerken bayılmış yok pulluk çekemiyomuş böyle saçmalıklara ancak onu kullanmayanlar inanır bu cümlerleride ancak onu çekemeyip karalamak isteyenler kullanır kulaktan dolma bilgilerle bişeler yapmaya kalkışmayın bence saygılar