bereket 60 9 bacak çizel mi çekiyor ne :) yok abii çekmez yaa hile vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: bereket 60 9 bacak çizel mi çekiyor ne :) yok abii çekmez yaa hile vardır

hakkaten biraz laf vuruyo gibi olmuş bide erkunt düşmanları diyince iş değişmiş yinede eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürü borç biliriz

ben fanatik fln deilim aslanım.bnm td65 den önce erkunt 70 vardı kafamda.ama kısmet deilmiş.ha şimdi ben kötülemiyorum.senin çektiğin tarladaki patlamayı 60-56 tıda çeker.ama anıza olsun ıslak nadasa olsun daha tarlada indirir indirmez kalırsın o 9 lu ile :D

ozgurefe09 link=topic=34873.msg296685#msg296685 date=1285145610' Alıntı:
saygısızlık yaptığım bir yer yok yaşını başını almış adamız ben doğruları söylerim çekinmeden herşey ortada ayrıca flood ne nasıl yapılıyoor
Özgür paylaşım için teşekkürler.. 9 lu çekme konusuna gelirsek, gün olur 9 lu çeker gün olur 7 li çekmekte zorlanır.. Tamamen toprak+tav ilişkisi..En azından benim görüşüm bu..Yanlış anlamassın umarım.:D
FLOOD: Bir konuya mesaj yarken yada yazılanları cevaplarken 1 den fazla pencere içinde yazma işlemi.. Yani konuya yorum yazdığında, sonradan birşey eklemek istersen, yazında değişiklik yapman gerekiyor veya bir başka kişinin yorum yazmasını bekleyip ilave etmen gerekiyor..

firari11 link=topic=34873.msg296713#msg296713 date=1285151271' Alıntı:
sürülmüş tarlaya çekecek tabi :D leylanda çeker orda onu :D
iyi bakacaksın arkaşım sonra yorum yapacaksın o tarla sürülmüş tarla değil o en son video 2. katın çekimi üzerinde de yazıyor izlemeden mi yorum yapıyorsunuz yada nasıl izliyorsunuz anlamadım gitti

firari11 link=topic=34873.msg296713#msg296713 date=1285151271' Alıntı:
sürülmüş tarlaya çekecek tabi :D leylanda çeker orda onu :D
ayrıca o sürülmüş tarla dediğin yerde landi legand ve sılaj yüklü traktörler gezdi landi legand makine ila birlikte 9500 kg benim motor da sılaj dolu 8500 kilo yerde tavlı idi oturdu senin leyland dediğini bence kendi sürüm yaptığın yerlerde dene boşuna iyi izlemeden yorum yapma

nailyetek link=topic=34873.msg296746#msg296746 date=1285156600' Alıntı:
Özgür paylaşım için teşekkürler.. 9 lu çekme konusuna gelirsek, gün olur 9 lu çeker gün olur 7 li çekmekte zorlanır.. Tamamen toprak+tav ilişkisi..En azından benim görüşüm bu..Yanlış anlamassın umarım.:D
FLOOD: Bir konuya mesaj yarken yada yazılanları cevaplarken 1 den fazla pencere içinde yazma işlemi.. Yani konuya yorum yazdığında, sonradan birşey eklemek istersen, yazında değişiklik yapman gerekiyor veya bir başka kişinin yorum yazmasını bekleyip ilave etmen gerekiyor..
nail abi teşekkürler yorum için

firari11 link=topic=34873.msg296741#msg296741 date=1285155830' Alıntı:
ben fanatik fln deilim aslanım.bnm td65 den önce erkunt 70 vardı kafamda.ama kısmet deilmiş.ha şimdi ben kötülemiyorum.senin çektiğin tarladaki patlamayı 60-56 tıda çeker.ama anıza olsun ıslak nadasa olsun daha tarlada indirir indirmez kalırsın o 9 lu ile :D
o aslanım falan gibi kelimeleri kullanma bana koçummm tamam mı önce terbiyeli olacaksın sonra benim konularıma yorum yapacaksın

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler yani bu paylaşımın amacına uygun yprum yapanlara çekemeyip - rep yapanlara da yazıklar olsun diyoorum

Özgür abi ve diğer arkadaşlar biraz daha sakin olalım lütfen

tokmakcı link=topic=34873.msg296855#msg296855 date=1285175890' Alıntı:
Özgür abi ve diğer arkadaşlar biraz daha sakin olalım lütfen
HEm öyle böyle konu açıyon sonra millete laf bari atma bizim köydede seinin gibi ufak motorlara takanlarda war ama bizde 11 tiller mi ne yada 7 li patlatma takıyoruz bazen ama toprağ çok değişiyo yumuşak olur gider 9 lu fln hem bence 9 lu çekmesini bilmem çok bacak ne kadar motoru kasar ama biz iki 54-c biri 7 li biri 5 li girdikti mısısr tarlasınada bizim 5dieki hem guzel surum yapıordu hem de diğerine 7 li oldugundan mi bacak aralarındanmı bilmem çok batmayıyordu ve mısır kökleri tıkanıyor gibidi :)
neyse çekmişsin vidyonu bence adam giib paylaş baştan bilete sataşma sonra başın agrıır :))

nh link=topic=34873.msg296862#msg296862 date=1285177140' Alıntı:
HEm öyle böyle konu açıyon sonra millete laf bari atma bizim köydede seinin gibi ufak motorlara takanlarda war ama bizde 11 tiller mi ne yada 7 li patlatma takıyoruz bazen ama toprağ çok değişiyo yumuşak olur gider 9 lu fln hem bence 9 lu çekmesini bilmem çok bacak ne kadar motoru kasar ama biz iki 54-c biri 7 li biri 5 li girdikti mısısr tarlasınada bizim 5dieki hem guzel surum yapıordu hem de diğerine 7 li oldugundan mi bacak aralarındanmı bilmem çok batmayıyordu ve mısır kökleri tıkanıyor gibidi :)
neyse çekmişsin vidyonu bence adam giib paylaş baştan bilete sataşma sonra başın agrıır :))
adamlığı senden öğrenmem bu bir delikanlılıkla kimsenin başı ağrımaz lap yapıştırırım lafı anlına kim olursa korkum yok başım ağrımaz benim rahat ol ağrısa bile tasası sana değil sen merak etme bizim burda 7 liyi 240 takanda var beni bu kadar fazla düşünme

ozgurefe09 link=topic=34873.msg296863#msg296863 date=1285177411' Alıntı:
adamlığı senden öğrenmem bu bir delikanlılıkla kimsenin başı ağrımaz lap yapıştırırım lafı anlına kim olursa korkum yok başım ağrımaz benim rahat ol ağrısa bile tasası sana değil sen merak etme bizim burda 7 liyi 240 takanda var beni bu kadar fazla düşünme
işte sizin delikanlıgınız adamlıgınız bu kadar yediremiyorsunuz ya ondan böle birilerine çomak sokayımda benım ki ii benim 1. olumcucunuz aman zaten sana tasa çekecek hiç değilim kom*-*

nh link=topic=34873.msg296868#msg296868 date=1285177842' Alıntı:
işte sizin delikanlıgınız adamlıgınız bu kadar yediremiyorsunuz ya ondan böle birilerine çomak sokayımda benım ki ii benim 1. olumcucunuz aman zaten sana tasa çekecek hiç değilim kom*-*
delikanlılık adamlık deyip durma 20 yaşındasın altı üstü kalkıyorsun burda caka yapıyorsun kaç senelik çiftçisin kaç sene traktör kullandın kaç tane konuşup yorum yapıyorsun çoluk çocuk kakmış adamlığıma delikanlılığıma konuşuyor zoruna gitmesin

Konunun gidişatı düzelmediği ve saygı çerçevesinde davranılmadığı için KİLİTLENMİŞTİR...!!! Lütfen bir dahaki sefere konu açarken ve yorum yazarken uyarıları dikkate alalım...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...