Haydi bakalım hayırlısı olsun bekliyoruzYayın başlıyor
Haydi bakalım hayırlısı olsun bekliyoruzYayın başlıyor
Kardeşim vaktimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Az da olsa değindik. Teşekkür ederim.Bölgemizde ahır gübresi bulmak, yaymak ve bubun beraberinde getirdiği yabancı ot mücadelesi zor.
sorum şu;
Toprak ıslahında, ahır gübresinin iyi ihtimalle %15 organik maddesi olduğunu ve dekara 5 ton ahır gübresi verdiğimizi varsaydığımızda bu uygulamanın eşit ölçütü toprak düzenleyicilerde nedir? dekara kaç litre uygulanması lazım? hayvan gübresinin yerini tutar mı?
sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum, Doğancan Abime ve Bereket Tv Ailesine selamlar
Çok sağolun.Tebrik ediyorum çok yararlı bi program oldu.
eyvallah sağolun.Haydi bakalım hayırlısı olsun bekliyoruz
[MENTION=919]doganbey1[/MENTION]
Doğan bey bizim bölgenin toprak yapısı:
Kireçli ve ph değeri 7.8 civarında.
Arpa ekimi için tabana 20 kg. Kükürtlü kompoze gubre kullandım ve yoğun bir faydası oldu.
Seneye inşallah sizden bu humikcani isteyeceğim denemek için ve iyi sonuç alırsam diğer sene 300 dönüm için sizden talep ederiz.
Hocam bugdaya geç kaldık fakat ayçiçeği ve mısıra uygulamak istiyorum nasıl temin edebilirimDoğru yapılan her uygulama faydalıdır. Elbette ki beklerim her zaman taleplerinizi. Bol bereketler dilerim.
Hocam bugdaya geç kaldık fakat ayçiçeği ve mısıra uygulamak istiyorum nasıl temin edebilirim
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim en kısa zamanda iletişime gecicem bereket tv deki yayininizi ilgiyle izledim bir trakyali edirneli olarakMerhaba. Numaram 0531-858-44-02 detaylı olarak konuşalım lütfen.
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim en kısa zamanda iletişime gecicem bereket tv deki yayininizi ilgiyle izledim bir trakyali edirneli olarak