benim miEski traktörün videolarını atsana bi görelim
kullanici adi belirtmemissin de
benim miEski traktörün videolarını atsana bi görelim
Bmc ye laf yok onlarin bende baska bir manevi degeri var.Bende austin 154 vardı.O kadar zorlamamiza ragmen ne krank kırıyordu ne şaft.Ben daha o kadar zorlamaya ragmen hararetin 90 ni gectigini görmedim.O kadar da olacak sonucta 28 beygir bir motora 5 ton beton kazık yukledik ve bayır yukarı taşıdım haziran sicaginda.
Bizim buralar hep engebelli ve düz yer yok bayır asa veya bayır yukari.
Ama birseyini sevmezdim oda frenelerini. O balatalara napsam yukteyken yokuş aşağı tutmazdi.
Suan daha halen bazi zorlandigi videolar bile duruyor bende.Fakat artık leyland bizim islerimizde zorlandığı icin takasa girdim Steyr 8053 aldim.Steyr dan da cok cok memnunum. Ama leyland da köşede dursaydi hic fena olmazdi arıyorum arada leylandimi sonucta 97 den beri bizdeydi
Leyland icin koleksiyon falan mi yapiyorsunAynen geçen bilgisayarda temizlik yaparken senin cold start videonu buldum
Bana leylandimi hatirlatmayin vallaha bazen aklıma geliyor bi üzülüyorum hangi akılla sattım diye kafama vuruyorum.Bu yavru Leylandlar da (Austin ve Morris) bağ bahçelerde az kahır çekmediler.Karaköyde bir kafenin ortasında emeklilik günlerini geçiren bir yavru Leylandı geçtiğimiz yıllarda paylaşmıştım.Sanıyorum onlar orjinal parçayla İzmir'deki BMC fabrikasında üretilmişti.Ama Steyr 8053 ondan birkaç gömlek üstündür.
Bereketli olsun.Kolay gelsin.Taşova mı Suluova mı?