Ynt: Ben & Erkunt Nimet 70 e. Yine Mutsuzum, aradığım bu da değil. Ağaoğlu'muyun ne?
ha ben yine zfden şikayetçi değilim 54-c ile tarlanın basına gelip vıj tek frenle dönüm üstünden tırmalanıyorduk şimdi zf le ii sürüm yapıyoruz ve makinalarda silajda dekarda 5 litre yakıyor sanırım yanlış hesaplamadısak talebimizi karşılıyor ama erkuntun motoru az yakmıyor bu koskoca bi yalan ve nh ne kadar yaksada çekmem demezdi bizim E serisinde o da yok
Zf ii abi bende E de war Zf de zfnin vitesinin fazla olması yolda daha seri hale alıyor ve tarlada H3 le küpür küpür sürerek dekarda 2 litre yakıyorum E serisi 3 litreyi geçiyor 2-2-nin üstüne vites atamıyor motor yoldada zayıf kalıyor yolda normal motordan fazla yakıyor..TT 55 link=topic=59485.msg642662#msg642662 date=1351505760' Alıntı:benim kafa yine karıştı.e serisi mi iyi ZF şanzumanlı mı daha iyi.
ha ben yine zfden şikayetçi değilim 54-c ile tarlanın basına gelip vıj tek frenle dönüm üstünden tırmalanıyorduk şimdi zf le ii sürüm yapıyoruz ve makinalarda silajda dekarda 5 litre yakıyor sanırım yanlış hesaplamadısak talebimizi karşılıyor ama erkuntun motoru az yakmıyor bu koskoca bi yalan ve nh ne kadar yaksada çekmem demezdi bizim E serisinde o da yok