Ynt: Ben & Erkunt Nimet 70 e. Yine Mutsuzum, aradığım bu da değil. Ağaoğlu'muyun ne?
yıl 2010 du nail abi.
işboranın yanına birde çiftçeker bi traktör almaya karar verdiydik. 3050 ye nyetliydik sadıcımda vardı bigün kümes temizlemeye çağırdım sağolsun geldiydi. deneyelim dedik taktık sıyırgıyı çiftçeker olmasa bizim işbora kadar bile iş yapamıcak. hızlı geriye taksam bayılıyo yavaşa taksam iş bitmiyo. en sonunda dedik bunla olmaz 3060 alalım. söktük 3050 den işboraya taktık yine sıyırgıyı. sonra bi 3060 hayali vardı aylarca kafamızda. artık kesindi alınacağı galeriler gezildi fakat düzgün ve cazipmotor bulunamadı. birgün okuldayken telefonum çaldı arayan babamdı
NH TD80D aldım lastikleri nasıl olsun dedi
şaşırmıştım biraz sonra o bozuk motoru kahvenin önünden indiripeve götürdüğümde anlamıştım ne olursa senin olsun kapında olsun. a ağzım yamulmadıydı söverken
18. saate geldiğinde egzozdan mazot atmaya başladı. neyse oraları geçelim zagten biliyoruz.
şimdi çekişindende yakıtındanda memnunuz. geçen 43 dönm yer sürdüm 60 litre yaktı. tarlalar bayır taşlı şekilsiz yamuk yumuk ve parça parçaydı. çekişide yakıtıda 3 silindirde olsa çok çok iyi. hani şu erkunt noter huzurunda test edildi ya. o teste şuan ben girsem onun kadar olmasada 1 litre civar anca yakar kanaatindeyim
sana nh al demiyorum
hatta alma diyesim var ;D Hakkında hayırlısı neyse o olsun abi. gönlüne hangisi yatıyorsa ondan yana dene tabi ayaklarını yorgandan dışarı çıkarmadan