Ben & Erkunt Nimet 70 e. Yine Mutsuzum, aradığım bu da değil. Ağaoğlu'muyun ne?

Ynt: Ben & Erkunt Nimet 70 e. Yine Mutsuzum, aradığım bu da değil. Ağaoğlu'muyun ne?

nailyetek link=topic=59485.msg642567#msg642567 date=1351458434' Alıntı:
73.780,00 TL.:S değermi acaba.
2.el uygun bulunabilir abi.

Ynt: Ben & Erkunt Nimet 70 e. Yine Mutsuzum, aradığım bu da değil. Ağaoğlu'muyun ne?

Nail Abi TTF Mart ' ta NH T4 Serisini Opsiyonel Olarak 12+12 Şanzıman Seçeneği İle Piyasaya Sürecek Onada Bir Bak, Dene Derim ;) :D
Ama Sana MF 5420 Güzel Olur, KONYA Fuarında Tipini Filan Baya Beğenmiştin :)

omerfarukkoc link=topic=59485.msg642571#msg642571 date=1351458640' Alıntı:
Nail Abi TTF Mart ' ta NH T4 Serisini Opsiyonel Olarak 12+12 Şanzıman Seçeneği İle Piyasaya Sürecek Onada Bir Bak, Dene Derim ;) :D
desene yine ttf konya fuarında bombayı patlatacak ömer :)

nail abi sana marka tavsiyesinde bulunmuyorum .. nacizane fikrim ne alırsan al denemeden alma derim ..çünkü burada örnekleri çok ...traktör ve marka değiştiğnde yabancılık çekiyorlar.sonra hatayı telafi etmek masraflı oluyor

nail bu gençler seni illaki çeker traktör aldırcaklar.hadi bakalım hayırlı olsun .sana lazım ama o arzilerinde ... anlş-*s

Cihan_özece link=topic=59485.msg642572#msg642572 date=1351458724' Alıntı:
desene yine ttf konya fuarında bombayı patlatacak ömer :)
Bu Duyum ' u Aldım Geçenlerde :)
Eğer Öyle Bişey Olucaksa Bombayı Patlatıcaktır :D Beraber Eşlik Ederiz Bizde Bombanın Patlamasına Abi :D
Önce CASE ' İ Sürdüler NH ' ı Da Konya Fuarına Saklıyolar :D

ysfecem35 link=topic=59485.msg642575#msg642575 date=1351459245' Alıntı:
nail bu gençler seni illaki çeker traktör aldırcaklar.hadi bakalım hayırlı olsun .sana lazım ama o arzilerinde ... anlş-*s
:)Evet Abi çıkartacaklar beni yoldan da, haklı değiller hani, arazileri sen gördün. Çırpı ayarında falan değil.:D

vale link=topic=59485.msg642573#msg642573 date=1351459106' Alıntı:
nail abi sana marka tavsiyesinde bulunmuyorum .. nacizane fikrim ne alırsan al denemeden alma derim ..çünkü burada örnekleri çok ...traktör ve marka değiştiğnde yabancılık çekiyorlar.sonra hatayı telafi etmek masraflı oluyor
İnşallah bulcaz uygun bir traktör.

omerfarukkoc link=topic=59485.msg642571#msg642571 date=1351458640' Alıntı:
Acelemiz yok aten Ömer, belki 5420 ler de 2. ele düşer, bizde paçayı düzeltiriz o zamana kadar.

nailyetek link=topic=59485.msg642580#msg642580 date=1351459881' Alıntı:
Acelemiz yok aten Ömer, belki 5420 ler de 2. ele düşer, bizde paçayı düzeltiriz o zamana kadar.
O Zaman Bi 2 Sene Kadar Beklemedeyim Diyosun Muhtar ;)

nail abi ikinci el td 85 senin işini görür bence

hakkında hayırlısı neyse o olsun nail abi.arkadaşların yazdığı gibi beklentilerini karşılayan traktörü alki işin aksamasın.şimdiden hayırlı olsun.

E serisi mi o erkunt düşman başına bizim e seriside böyle vasat 2-2 den yukarısı iş yapmıyor..
mfye karşı ön yargım war ama şimdiki dışardan gelenler güzel gibi bizimde aklımız kayıyor..

SmhGwz link=topic=59485.msg642653#msg642653 date=1351503690' Alıntı:
E serisi mi o erkunt düşman başına bizim e seriside böyle vasat 2-2 den yukarısı iş yapmıyor..
mfye karşı ön yargım war ama şimdiki dışardan gelenler güzel gibi bizimde aklımız kayıyor..

sizin e serisi kaçlık

Hacı ağbeyyyy....... Bak Mustafa abi ne güzel söylemiş. :D Dene be mübarek dene. Ama sonunda inşallah pişman etmeyecek bir makina alırsın. Ferguson tip olarak müthiş :D Diğer düz kaportalardan daha çok beğeniyorum. Sırf, param olsa tip yüzünden alırım bu motoru ;D

nail abi sen ithal bak geçen babam bana diyo sen bi ara bu kıymeti dene diyip duruyo halguki ben rüyamda 8250 yi bizim oavada sürüyodum hayvan gbi çekiyodu namusuzz

yıl 2010 du nail abi. :D işboranın yanına birde çiftçeker bi traktör almaya karar verdiydik. 3050 ye nyetliydik sadıcımda vardı bigün kümes temizlemeye çağırdım sağolsun geldiydi. deneyelim dedik taktık sıyırgıyı çiftçeker olmasa bizim işbora kadar bile iş yapamıcak. hızlı geriye taksam bayılıyo yavaşa taksam iş bitmiyo. en sonunda dedik bunla olmaz 3060 alalım. söktük 3050 den işboraya taktık yine sıyırgıyı. sonra bi 3060 hayali vardı aylarca kafamızda. artık kesindi alınacağı galeriler gezildi fakat düzgün ve cazipmotor bulunamadı. birgün okuldayken telefonum çaldı arayan babamdı :D NH TD80D aldım lastikleri nasıl olsun dedi :D şaşırmıştım biraz sonra o bozuk motoru kahvenin önünden indiripeve götürdüğümde anlamıştım ne olursa senin olsun kapında olsun. a ağzım yamulmadıydı söverken :D 18. saate geldiğinde egzozdan mazot atmaya başladı. neyse oraları geçelim zagten biliyoruz. :D şimdi çekişindende yakıtındanda memnunuz. geçen 43 dönm yer sürdüm 60 litre yaktı. tarlalar bayır taşlı şekilsiz yamuk yumuk ve parça parçaydı. çekişide yakıtıda 3 silindirde olsa çok çok iyi. hani şu erkunt noter huzurunda test edildi ya. o teste şuan ben girsem onun kadar olmasada 1 litre civar anca yakar kanaatindeyim :D sana nh al demiyorum :D hatta alma diyesim var ;D Hakkında hayırlısı neyse o olsun abi. gönlüne hangisi yatıyorsa ondan yana dene tabi ayaklarını yorgandan dışarı çıkarmadan :)