köylü link=topic=18141.msg191098#msg191098 date=1246458243' Alıntı:
köylü arkadaş bugün montajı tamamlanmmış yeni bir model başak yaptım bırak erkuntun 80 liğini 100 lük getir bana erkuntun parcalamzsa ben bu işi bırakırım.
sen hiç seri 4 vites patinaj çeken traktör gördünmü
başka bir şey yazmaya gerek yok.
emrah yılşdırım arkadaşa denettirecem ben buraya bu traktörle ilgili bir şey yazmıyacam deneyin ce emrah arkadaş size anlatır.
bide burda traktörleri kötülemeyelim her mal kendine göre kullanıcısına göre iyidir.
---- CEZAMA2007 KARDEŞ HAYIRLI OLSUN.yalnız unutma ben fuarda ve alınan traktörleri çok iyi inceledim başak olsun tümosan olsun şuan birçoğu bayi ve galarilerde bekliyor.erkunt da dahil.ben herzaman basit işçilikden ve idare eder yeter ya gibi mantığın devaam ettiğini yazdım.eger emek varsa bi,rşey icat olacaksa görünüşün,önemsiz gibi olan detayların atılan boyanın gövdede akması bunlara benzer bir çok basit işler o traktörün o aracın malın degerini ve kalitesini gösterir.önemsiz görünen detayların kalite olduğu unutulmamalı.bu kötülemek degil bu fabrikanın veya üreticinin alıcıyı adam yerine koymamasıdır.kaynak atmış adı kaynak.taşlamış adı ataşlama.işin sanatında degiller.emek verdim adı emek olur.emege saygı yokmu derler.ya alan adamın hiç hakkı yok mu.hiç magduriyeti yok mu.ya arkaadaaş yolda ve tarlada kopan vites kolları,el gazının halatı kopar.mazot göstergesi çalışmaz.lambası yanmaz.kabini toz alır su alır.bunlar basit se diyecek birşey yok.önce kalite ve özen olacak yapılan işte çıkan üründe.yerli malı olsun olsunda degerinde olsun.