Başak BE 90

Ynt: Başak BE 90

hayırlı uğrlu olsun kardeşim..inşallah başağı güzel günler bekliyor..kalite git gide yükseliyor grünüyor..malzeme işçilik nasıl??kabinde diğer yerlileri aratmaz hale gelmişmi??diğer seriler biraz özentisizdi...

hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela wermesin. 97.000 tl cok gibi geldi ama önemli olan insanın icine yatması ama sizde simdiden memnunsunz insallah

Ön dingilde carraronun diye biliyorum.kabin hisarlara ait ve fena değil ama biraz dar.şu şöyle olsaydı denilecek şeyler var tabiki.bugün yine çift sürdük.tavlı bir yerde 1. Vitesle 12 km hız ile normal derinlikte çift sürebildi son sınır bu şimdilik.videoları yüklüyecem.

Hayırlı olsun biraz daha estetşkleştirilirse çok çok güzel olur sizin deyişinizle. İnşallah daim memnun kalırsınız Allah kaza bela vermesin.

12 km çok hızla değilmi toprak savrulmuyormu bence pullugu büyütüp 5/12 takıp sürüm hızını 7,8 kmlere çekmek daha iyi olmaz mi?

arka çamurluklar lastigi kapatmamıs lastik dısarda kalmıs oralara bi cözüm bulursan iyi olur kısın yada camurda cok sıkntı cekersiniz

arkadaşlar traktör güzel alan arkadaşımıza hayırlı olsun çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılıyacak düzeyde bir makina ve büyük bir çoğunluğu yerli sermaye millet olarak bu traktöre sahip çıkmalıyız

hayırlı olsun ben basak plus 2060 almaya kararverdim nasıldır bilginiz varmı bunların motoru nerede üretiliyor acaba