Ynt: başak 2085 ???
bizim topraklar sert olduğundan saydığınız motorlar tam salamazlar.benim 6610 da dahil ama sizin topraklarınız yumuşakki gidiyo.ben 398 4 wd 7 li takıyom 9 luyu da tam batırır gerçinh_fıat link=topic=44467.msg416627#msg416627 date=1308058360' Alıntı:kardeş ben eskisini kullandım onu diorum zaten oraya yazdım eski BAŞAKların bölebi sorunu olduğunu biliyorm ve görüyorm ama aksini idda edenlerde var ben bu zmna kadar 2 tane 2073 kullandım ve 2 sindede hararet yükseldini gördm .. istersen 3. yorumumu oku orda gereken açıklamayı yapmışım yenilerini bilemem demişim ama başağın eskilerinde böle olduğu için yenilerdede vardır BEYKİ dedim ama bilmiyorm yazısınında yazdım zaten burda başağı kötüleyen olmadı tesviyeyi rahatca yapılması için 100 hp den fazla olması lazm sadece başak için konuşmadım ama yanlış anlaşıldı mfyi kötülemeye başladı bende mfyi kötülediği için bende yazdım .. zaten altınada açıklmasını yazdım oraya .. senin alıntı yaptığın yere .
sen 7li çizel çekiyom demişinya 60 hplik çiftçeker traktörle ben 640 tek çeker 64 hpyle çekiyorm bu zmna kadar hiç haralet yaptını hiç görmedim duymadımda..
burda td80d ye de 285 e de 7li takıyorlar..