başak 2085 ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: başak 2085 ???

feuer_frei link=topic=44467.msg416112#msg416112 date=1307987741' Alıntı:
nazik motormuş ondan bundan duymalarla bişeey bilmeden yorum yapmayın mf ağır işlerde değil hafif işlerde bile kullanan yoq mazot düşmanı nazik dediğiniz motor onların epsini 2 ye katlar..Kullanandan çok kullanmayanlar bilmeyenler yorum yapıyo böyle bi devirde yaşıyoz...
klasik BAŞAK harareti var ve naziktir bunu bilen biliyo ..
neden o zmn mf her köyde en çok tutulan markalardan biri ben ne mf kullanıcısıym nede sevdiğim motor ama iyi motoru kötlücek halim yok . 200 serisi pati çekiyor bende bunu biliyorm pki öbür serileri onlardamı kötü pullukta çok güzel perkins ara şanzıman vs. bunlar güzel + lar ..
başağı kötüleyen olmadı sen neden mf ye saldırıyosun çekemiyon herhalde .. ben başak kullandım biliyorm akrabamda var başağın nazik olduğuna inanıyorm ve görüyorm fazla zorlumucan diğer yönlerde iyi az yakar güzel işini yapar ama fazla ZORLANMADAN kullanacan.. bnm akrabamda mfde var 240s bu yaz çok kullandım hoşuma gitmedi ufacık motor ama manevra kabiliyeti güzel az yakar çok kaçar tam bağ bahçe işi için hemde çok hızlı
ben 2sinide kullandım ve yorumumu yaptım. sen mf çok kullandın herhalde biliyosun böle olduğunu .. 2 ye katlar demişin katlasında bizde görem başağı 4 e katlar 2 yle çarparım.. (başakcılar kızmsın) ama bazı şeyler fazla abartılmış bende böle abartıyorm ..

mf lerin pullukta iyi olmasının nedenlerinden bir taneside hidrolik duyarlılığından kaynaklanıyormuş

nh_fıat link=topic=44467.msg416166#msg416166 date=1307990308' Alıntı:
klasik BAŞAK harareti var ve naziktir bunu bilen biliyo ..
neden o zmn mf her köyde en çok tutulan markalardan biri ben ne mf kullanıcısıym nede sevdiğim motor ama iyi motoru kötlücek halim yok . 200 serisi pati çekiyor bende bunu biliyorm pki öbür serileri onlardamı kötü pullukta çok güzel perkins ara şanzıman vs. bunlar güzel + lar ..
başağı kötüleyen olmadı sen neden mf ye saldırıyosun çekemiyon herhalde .. ben başak kullandım biliyorm akrabamda var başağın nazik olduğuna inanıyorm ve görüyorm fazla zorlumucan diğer yönlerde iyi az yakar güzel işini yapar ama fazla ZORLANMADAN kullanacan.. bnm akrabamda mfde var 240s bu yaz çok kullandım hoşuma gitmedi ufacık motor ama manevra kabiliyeti güzel az yakar çok kaçar tam bağ bahçe işi için hemde çok hızlı
ben 2sinide kullandım ve yorumumu yaptım. sen mf çok kullandın herhalde biliyosun böle olduğunu .. 2 ye katlar demişin katlasında bizde görem başağı 4 e katlar 2 yle çarparım.. (başakcılar kızmsın) ama bazı şeyler fazla abartılmış bende böle abartıyorm ..
şimdi klasik başak harareti var derken orda bi durrrr.kullandım diyosun,yenitipmi,eskitipmi.yeni tiplerde şuana kadar öyle aşırı bi hararet sıkıntısı çeken olmuşmu.olamazzzzzz.naziklik konusu gelelim ben yazın ortasına 60 hp lik bir motora 7 çizel takıyorum.yüklenebildiğim kadarda yükleniyorum motora,burda örnek vereyim 7 çizellere takılan motorlar 70-80 beygir,yani naziklik buysa benim motorum şimdi kadar tarlada yandıydı hararetten. noo*-*-

adem gül link=topic=44467.msg416432#msg416432 date=1308034017' Alıntı:
şimdi klasik başak harareti var derken orda bi durrrr.kullandım diyosun,yenitipmi,eskitipmi.yeni tiplerde şuana kadar öyle aşırı bi hararet sıkıntısı çeken olmuşmu.olamazzzzzz.naziklik konusu gelelim ben yazın ortasına 60 hp lik bir motora 7 çizel takıyorum.yüklenebildiğim kadarda yükleniyorum motora,burda örnek vereyim 7 çizellere takılan motorlar 70-80 beygir,yani naziklik buysa benim motorum şimdi kadar tarlada yandıydı hararetten. noo*-*-
Bırak kardeş bunlarla burda baş edilmez bunları övücen sensin diyecen bunlara ters yorum yaparsan kötüsün bişey bilmiyosun. ama iyi yorum yaparsan sensin dersen kralsın burda..birlik olmuşlar önüne geleni tokatlamaya çalışıyolar haklı yada haksız bilmiş yada bilmemiş........

feuer_frei link=topic=44467.msg416459#msg416459 date=1308039967' Alıntı:
Bırak kardeş bunlarla burda baş edilmez bunları övücen sensin diyecen bunlara ters yorum yaparsan kötüsün bişey bilmiyosun. ama iyi yorum yaparsan sensin dersen kralsın burda..birlik olmuşlar önüne geleni tokatlamaya çalışıyolar haklı yada haksız bilmiş yada bilmemiş........
haklısın bişi bilip bilmeden konuşanlar var hakikaten.

herkes burda bildiğini söylüyo.herkes farklı türde biliyo ama bilmiyo değil kız-*sw

yav arkadaşlar sakin biraz, yangına körükle gitmeyin tatlıya bağlıyalım işi olsun bitsin müdale edip yorumları silmek istemiyorum

buğra link=topic=44467.msg416601#msg416601 date=1308056058' Alıntı:
yav arkadaşlar sakin biraz, yangına körükle gitmeyin tatlıya bağlıyalım işi olsun bitsin müdale edip yorumları silmek istemiyorum
hacı ben bişeye karışmadım benimkiler kalsın

adem gül link=topic=44467.msg416432#msg416432 date=1308034017' Alıntı:
kardeş ben eskisini kullandım onu diorum zaten oraya yazdım eski BAŞAKların bölebi sorunu olduğunu biliyorm ve görüyorm ama aksini idda edenlerde var ben bu zmna kadar 2 tane 2073 kullandım ve 2 sindede hararet yükseldini gördm .. istersen 3. yorumumu oku orda gereken açıklamayı yapmışım yenilerini bilemem demişim ama başağın eskilerinde böle olduğu için yenilerdede vardır BEYKİ dedim ama bilmiyorm yazısınında yazdım zaten burda başağı kötüleyen olmadı tesviyeyi rahatca yapılması için 100 hp den fazla olması lazm sadece başak için konuşmadım ama yanlış anlaşıldı mfyi kötülemeye başladı bende mfyi kötülediği için bende yazdım .. zaten altınada açıklmasını yazdım oraya .. senin alıntı yaptığın yere .
sen 7li çizel çekiyom demişinya 60 hplik çiftçeker traktörle ben 640 tek çeker 64 hpyle çekiyorm bu zmna kadar hiç haralet yaptını hiç görmedim duymadımda..
burda td80d ye de 285 e de 7li takıyorlar..

feuer_frei link=topic=44467.msg416459#msg416459 date=1308039967' Alıntı:
saygılı ol terbiyeni aşma kurallara uy .. babanın oğlu deiliz artstlik yapma burda ilk tartışma yaratacak yorumu sen yaptın şimdide üste çıkmaya çalışma biz düşüncelerimi söledk sen geldin bizim yorumlarımızı alıntı yapıp konuştun işine gelmeyincede böle yorum yazarsın anca .. noo*-*-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...