Önceki traktör neydi?Saol kardeşim yakıt iyimis elimizde 4 14 numara p ulluk var umarım cekerde bide p ulluk masrafi cikartmaz
Saol kardeşim daha iyisi sizin olsunHayirli olsun abi..
Onceki derken eskisi de duruyor td 95 ama biraz yakıtı fazla o yüzden bayi yakıt ve çekiş yönünden çok övdü bi deneyelim dedikÖnceki traktör neydi?
Saol kardeşim traktörün tipi felan çok kibarHayırlı olsun, fuarda incelemiştim yeni kasalardan daha çok seviyorum bunları...
Amin saol ağabey bizdede tek cekeri var gerçek ara işler çapa gübre nakliye de çok güzelHayırlısı olsun güle güle kullanın. 2002 den 2016 ya kadar başak 2073 kullandık, iyiydi. 2002 üretimiydi bizimki. Fakat bizimki conta yakiyordu . Conta yaksada önemli değildi çok fazla masrafa çıkmıyordu. Vitesleri hidrolik leri çok iyiydi.
Yakıt yönünden memnun kalırsınız. Ama narin traktörler dir. Huyundan anlayarak kullanın. Farklı farklı şoför lerin binmesine pek elverişli değildir. Bizimkini genelde sadece ben kullanırdım. Başak traktör iyidir hatta sizin aldığınız turbolu 2075 ler daha iyi . Güzel günlerde kullanın inşaallah.Amin saol ağabey bizdede tek cekeri var gerçek ara işler çapa gübre nakliye de çok güzel
Sonucu merakla bekliyorum.Onceki derken eskisi de duruyor td 95 ama biraz yakıtı fazla o yüzden bayi yakıt ve çekiş yönünden çok övdü bi deneyelim dedik
Inşallah şoför yonunde nde sıkıntı olmaz herhalde sadece kardeşim ve ben kullanıyorum işçiye vermiyoruz makineleriYakıt yönünden memnun kalırsınız. Ama narin traktörler dir. Huyundan anlayarak kullanın. Farklı farklı şoför lerin binmesine pek elverişli değildir. Bizimkini genelde sadece ben kullanırdım. Başak traktör iyidir hatta sizin aldığınız turbolu 2075 ler daha iyi . Güzel günlerde kullanın inşaallah.
Bende merak ediyorum hatta pullukta ikisini fulleyip arka arkaya bi sürüm yapip farkı öyle analiz edecemSonucu merakla bekliyorum.
Eyvallah kardeşimHayırlı olsun klasik seri daha güzel duruyor.
Saol kardeşim zaten bizde büyük traktor var bu da yanında iyi olur diye düşündükGeçen sene bende almıştım 2075 bk bu sene satıp case jx 100 alacağım allah nasip ederse memnun etmedi beni çeltik de felan iş görmüyor hafif işde kullanılcak motor bu başaklar.Genede hayırlı olsun güle güle kullan.
Saol kardeşimHayirli olsun, güle güle kullanın