Başak 2075 4x4 (KLASİK KAPORTA) ALPLER 7'li PATİKLİ ÇİZEL

Hayırlısı.
Çeker inşallah ya.
Şimdi yazmak vardı; oooooo çekmez mi tozunu bile attırır. (Bu ara forumda çok kullanılan bir deyim var ya hani) "Bacak boyu"😊 heh işte tam manasıyla öyle çeker diye.
Ama tarlaya girersin çizelini batırırsın çekerse çeker, çekmezse çekmez o o zaman belli olur.
Burada da bizimle paylaşırsın.
Inşallah çeker bayi nin abartmasina 4 16 numara pullugu gözü kapalı cekecek ama hersey buğday biçiminden sonra belli olacak deneyecez

kolay gelsin güzel paylaşım tek yönlü mü yaptın yoksa iki defa mı çekiyorsunuz ayrıca biraz daha hızlı gidebilseydin daha iyi parçalama yapar

kolay gelsin güzel paylaşım tek yönlü mü yaptın yoksa iki defa mı çekiyorsunuz ayrıca biraz daha hızlı gidebilseydin daha iyi parçalama yapar

Teşekkür ederim. Tek kat çektim. Normalde 3 takviye çektim ama videonun yarısında 4,5 takviye ile çekiyorum. motor çekiyor ama ben fazla yüklenmek istemedim hem yakıtı çoğaltmak istemedim hem böyle daha tatlı çekiyordu. :)