S.a herkese iyi akşamlar, gallignani 5190 model ikinci el makina aldik bazi sorunlarim var çözemedim ve dahada sorun yasayacagim yasadikca yazarim. makinayi aldik hasbayi sokturduk alirken kenara koyduk eve, yoncalar bitince bugün hasbayi taktik ama hasbayin bazi dişleri birbirine surtuyor kimisi cok kimisi az, cok surtenleri soktüm ama kivilcim atiyor hala sesde cabasi altindan üstünden sökecek yeride yok , bide şu balık pulu gibi iki sa
ç var arka tarafta balyanın sert olmasi icin , en öndeki saçları yenisiyle degistirip eskiini vermislerdi bize en arkadada iki tane duz sac var , tam ortayada o eski olan verdikleri saçlari taktim ama delikleri uymadi foto atiyorum, acaba bu en ondekiyle ortadakinin tek farki deliklermi . Ne yapabilirim dogrumu yaptigim? Çok teşekkür ederim.
ç var arka tarafta balyanın sert olmasi icin , en öndeki saçları yenisiyle degistirip eskiini vermislerdi bize en arkadada iki tane duz sac var , tam ortayada o eski olan verdikleri saçlari taktim ama delikleri uymadi foto atiyorum, acaba bu en ondekiyle ortadakinin tek farki deliklermi . Ne yapabilirim dogrumu yaptigim? Çok teşekkür ederim.