balya romorku 4aks

Ynt: balya romorku 4aks

takoz258 link=topic=28934.msg252005#msg252005 date=1266102942' Alıntı:
Lütfen Büyük Harflerle Yazmayalım Yoksa Forum Yöneticileri Hakaret Olarak Algılar
Forumdan Ban Yemek İstiyorsanız Buyrun Yapın

Ya arkadaslar bi yardım ederseniz sevinirim balyaları yapıyorum yanından geçip kasaya koyouyorum oyunu kaydedip oyundan cıkıyorum sonra tekrar oyuna girdiğimde balyalar dağılmıs bı halde oluyo ve kasaya konulmuyo bi yardım edermisiniz?

ben balya istasyonu kurdum römorku yanaştırıp boşaltıyorum zor olmuyor yani 2 dakikalık iş daha rahat oluyor

kRnbL_59 link=topic=28934.msg244463#msg244463 date=1264345258' Alıntı:
aynen oyle adaş karısık bı sekılde dokuluyolar..
arcusin kullanın tam isteğiniz gibi hizalı boşaltıyor balyaları :)

H

hakan_ua

link ölmüş lütfen bana bu römorkun linkini verirmisin çok lazım ???

takoz258 abi upluaded den nasıl indiriyoruz tıklıyom 12 den geriye sayıyor sonra üsten bişey çıkıyor sağ tıklıyom karşıdan yükle diyor tıklıyom tekrar sayıyo indirme limitiniz bitti diye kırmızı yazı yazıyor lütfen bir sölermisin

O Zaman Başka Yere Uplamamız Gerekiyor Yada Güncel Bir Tarayıcıdan Dene Oda Olmazsa idm Vs. İndirme Programlarını Devreden Çıkart Öyle Dene. . .