Arkadaşlar 50 hp 2 wd traktör tavsiye edilen traktör motor gücü 40 Hp olan balya makinasını kaldırırmı çalıştırır mı haşbaysız 2 ipli Yonca balyası icin ?
Galligani gibi hafif makinaları 50 hp traktör hasbaysız çalıstırır.Jd 50-50 e fiat 54 c ile hasbaysız makina calistiranlar var.Arkadaşlar 50 hp 2 wd traktör tavsiye edilen traktör motor gücü 40 Hp olan balya makinasını kaldırırmı çalıştırır mı haşbaysız 2 ipli Yonca balyası icin ?
Galligani gibi hafif makinaları 50 hp traktör hasbaysız çalıstırır.Jd 50-50 e fiat 54 c ile hasbaysız makina calistiranlar var.
Şimdiki zamanda kotu makina kalmadı gibi.işin piyasası gallıgnanı yıllardır bu işin oncusu.bolgesel durumlara gore setvis ve yedek parcada hangi marka bolgede konumlanmışsa onun tercih edilmesinde daha fayda var
Gallignani,New Holland,Paksan,Karataş, genelde yaygın kullanılıyor.Servisi olan ve sezon öncesi ve sezonda bakımı yapılabilecek makine iyi olur.Kimse beklemeyi sevmez.
Bizdede çokcanların hasbaylı 4320 modeli var memnunuz yalnız bu katalogtaki 7190 modeli 50 hp traktor icin büyük bunun hakkı en az 75 hp traktör bence siz 4320 modeline bakın birde 7190 ların baglama grupları sıkıntılı bizim burada alan oldu düzen tutturamadı geri sattı.Bizimki New Holland TT50 TT4.55 alabiliriz kısmet olursa gallignani ve çokcanlar hoşuma gitti ama gallignaninin bizim burda bayisi ve servisi yok çokcanların bayisi servisi var çokcanlar turbo 7190 da olur heralde
Bizdede çokcanların hasbaylı 4320 modeli var memnunuz yalnız bu katalogtaki 7190 modeli 50 hp traktor icin büyük bunun hakkı en az 75 hp traktör bence siz 4320 modeline bakın birde 7190 ların baglama grupları sıkıntılı bizim burada alan oldu düzen tutturamadı geri sattı.
70-80 hp hasbaylı icin gerekli güctur hasbaysız olanını 45-50 hp güc yeterli biz hasbaylida 75 hp traktor kullanıyoruz.Ondada minimum güç gereksinimi 70-80 hp yazıyor o hiç olmaz o zaman gallignani 3690 almak lazım ondada srvis sıkıntı olurmu bilmiyom
70-80 hp hasbaylı icin gerekli güctur hasbaysız olanını 45-50 hp güc yeterli biz hasbaylida 75 hp traktor kullanıyoruz.
bu konuyuy yakından takip ediyorum bu sezon almayı planlıyorum ancak marka konusunda kararsız kaldım galliganani ve türk trktör haşbasız sadece ot ve yonca baglmk içinOndada minimum güç gereksinimi 70-80 hp yazıyor o hiç olmaz o zaman gallignani 3690 almak lazım ondada srvis sıkıntı olurmu bilmiyom
bu konuyuy yakından takip ediyorum bu sezon almayı planlıyorum ancak marka konusunda kararsız kaldım galliganani ve türk trktör haşbasız sadece ot ve yonca baglmk için
50 beygir motorla cokcan 7190 yada gallignani 5690 alıp kullanayım dıye macera aramayın o motor ile kullanacaksan 3690 gallıgnanı al senın ısını cok rahat gorur...
Gallignani 3690 kafama yattı fazlasıyla ama bizim burda servisi yok o sorun olurmu şatış bayiside en yakın Kayseri'de var
servis dibinde olsa anında gelecek diye bir kaide yokki sıfır makinada kurulum ve gerekli ayarlamalardan sonra ciddi bir sorun yasayacagını sanmıyorum acıkcası...sırf servsten dolayı kaliteden ödün vermeyin derim takıldıgınız yerde biz yardımcı oluruz 5690 ım ve 8002 paksanım var
Sitesinde 2 ipli yazıyor 3 ipli modeli Yok heralde 3690 nın minimum da 40 hp diyor
3 ipli değil 3690 lar3 ipe de gerek yok açıkcası 2 yeterli ne kadar az o kadar az basın agrır arıza yapar [emoji3][emoji3][emoji3]