Balya Makinası Tavsiyesi

Ynt: hangi marka saman makinesini önerirsiniz

serdar437065 link=topic=59926.msg649742#msg649742 date=1352999541' Alıntı:
hayırlı olsun kaça mal oldu :S

özeniş güzel makina ikinci elini bulabilsek
dert ettiğin şeye bak 15 e aldık ihtiyaç var satabilirim alıcıysan

alim1903 link=topic=59926.msg649749#msg649749 date=1353000916' Alıntı:
dert ettiğin şeye bak 15 e aldık ihtiyaç var satabilirim alıcıysan

bizim burda 2. el fiatları 2500 ile 5000 arası fazla ödenek ayıramayız o yüzden :(

agrolux75 link=topic=59926.msg649757#msg649757 date=1353001497' Alıntı:
Abi Sanayide Varda 2-3 Tane Sana Yararmı Bilmem :)

bakıyoruz gülümde pek yarayacak gibi değil eskişehire bi ara bakmaya gidecez hayırlısı bakalım acil değil ama önümüzdeki sezona bi tane şart başkasını getiriyoruz paramızla rezillik orası bayır burası düz diyip girmiyo ama 2. el falan kendimizin olsa yap işinini çek garaja

sağlam bişey olsun dersen eskişehir yapısı tarmak var sağlamdır.
adana yapısı sönmezler var oda iyidir
üçüncü sırada ise afyon yapımı elibollar
eğer sıfır alacaksan özeniş.

Ynt: İkinci El Haşbaysız Balya Makinası??

2000 model 5190 full orjınal haspaysız 2 ıplı makınamız satılıktır arkadaslar daha tırmık sacları bıle değişmedi...rutın bakım harıcı değişeni yok sofor kullanmadı kendımız tarafından ozenle bakımlı bır sekılde kullanıldı Hafta ıcı ılanı sahıbındene ve buraya acacağım dosta yarar uzun yıllar sorunsuz kendı ve es dostunuzun ısını yapabılırsınız uzerınde Rasspe bağlama düzeni vardır ve sorunsuzca uyumlu bir şekilde balyalama yapabilirsiniz İp bitmeden balya bozduğu pek görülmemiştir uyumlu ve randımanlı bir şekilde çalışmaktadır Zaten resimlerini yükleyince göreceksiniz Aklında böyle bir makina alma isteği olan bana ulaşabilir....

ne gibi randuman alamayız neyi eksik yapar. günlük 400 450 balya yapmaz mı bu bilgiler lazım kusura bakma kimileri uydur felan diyor 45 hp yeterli diyor ama aydınlatırsan sevinirim gene :)

yuksel5454 link=topic=58635.msg680037#msg680037 date=1357475775' Alıntı:
ne gibi randuman alamayız neyi eksik yapar. günlük 400 450 balya yapmaz mı bu bilgiler lazım kusura bakma kimileri uydur felan diyor 45 hp yeterli diyor ama aydınlatırsan sevinirim gene :)
arkadaşım makine için en ideal beygir gücü 55 60 beygir çalıştırır ama biraz yüklü ot girerse içine motor stop eder denemedim daha başka ne olur ama en ideali 55 60 beygir oda yerin düz ise yoksa egimli ise 70 75 çift çeker den başlar egimli arazide

Ynt: balya makinesi almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi marka ve model yardımların

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Karacabey Bursada ki gümüş kardeşler, karaca balya makinelerini hiç denediniz mi? Kullanılan makinelerdeki grupların %80-90 ı gümüş kardeşler tarafından üretilmiş olup ve malzemelerde bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkmadığı ve arızalanan ürünlerin anında giderildiği bir firma. Ayrıca tüm yedek parçaları kendileri üretiyorlar. 24 saat bilfiil hizmet vermekte ve sattığı ürünlerin arkasında adamlar. sürekli kendilerini geliştiriyorlar. Tamam türkiye de ki bütün makinalar gallignani yan sanayisi diyebilirsiniz, ama bir düşünün avrupadan gelen hangi makina bugüne kadar bizim çiftçimize tam uyum sağlamış? Bence en mantıklısı yerel üretici ve sizinle birebir ilgilenecek olan firmadan almaktır. Saygılarımla.

Ynt: balya makinesi almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi marka ve model yardımların

sedden link=topic=45918.msg683659#msg683659 date=1357892837' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Karacabey Bursada ki gümüş kardeşler, karaca balya makinelerini hiç denediniz mi? Kullanılan makinelerdeki grupların %80-90 ı gümüş kardeşler tarafından üretilmiş olup ve malzemelerde bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkmadığı ve arızalanan ürünlerin anında giderildiği bir firma. Ayrıca tüm yedek parçaları kendileri üretiyorlar. 24 saat bilfiil hizmet vermekte ve sattığı ürünlerin arkasında adamlar. sürekli kendilerini geliştiriyorlar. Tamam türkiye de ki bütün makinalar gallignani yan sanayisi diyebilirsiniz, ama bir düşünün avrupadan gelen hangi makina bugüne kadar bizim çiftçimize tam uyum sağlamış? Bence en mantıklısı yerel üretici ve sizinle birebir ilgilenecek olan firmadan almaktır. Saygılarımla.
aramıza hoş geldiniz. ancak kırklarelide edirnede tekirdağda sizin bağlama gruplarınızdan alıp da sezonda perperişan olan bir sürü balyacı arkadaş var. bu kadar iddialı konuşmayın derim. garanti olayına hiç gelmeyelim. saygılar.

GÜRKAN link=topic=45918.msg683740#msg683740 date=1357904487' Alıntı:
aramıza hoş geldiniz. ancak kırklarelide edirnede tekirdağda sizin bağlama gruplarınızdan alıp da sezonda perperişan olan bir sürü balyacı arkadaş var. bu kadar iddialı konuşmayın derim. garanti olayına hiç gelmeyelim. saygılar.

Teşekkürler gürkan bey tabii ki hiçbir sorun olmayacak diye bir şey sözkonusu olamaz.. Ama en azından herhangi bir arıza da muhattabınız belli. Peki siz hiç kullandınız mı? Bize aksedilen herhangi bahsettiğiniz gibi bi problem yaşamadık. Ayrıca gelip üretimi ve kullanılan malzemeleri görmenizi tavsiye ediyoruz. Yolunuz düşerse bekleriz. Saygılarımızla

Gürkan beye katılıyorum ben çevreden bağlama grubu olarak duyumlarımız pek olumlu değil bağlama gruplarınız konusunda ve çok iddaalı giriş yapmıssınız...Ben bıtane 3lü bide 2 li grup montaj ettım Rasspenin kendı makinamıza sorunsuz kullanıyorum acıkcası...Fıyat olarak sızın grupları tercıh edenler sonradan pişman oldular sanırım bı ara çok olumsuz duyumlar gelıyordu balyacılar arasında...Parça olarak ıhtıyac duyarsak urmaksan kullanıyoruz cıddı bır sorun yasamıyoruz acıkcası...ben genelde parca alırken ucuzundan pahalısına soyle bır ıncelerım bı tartarım fln urmaksan orjınal parcaya cok yakın uretımler gerceklestırıyor gerek dokum gerek kalıte bakımından...parça konusu heleki bağlama grubu makinan beyni o yüzden arıza ve randıman cok onemlı balyacılar için iyi çalışmalar....

Sayın coyote26. Duyumlarla hareket etmemiz yanıltıcı bir durum oluşturmazmı? Biz orjinal parçann birebir uyumlusunu satmaktayız. Ve inanın bahsettiğiniz şekilde bir şikayet almadık. Saygılarımızla

sedden link=topic=45918.msg685282#msg685282 date=1358095985' Alıntı:
Sayın coyote26. Duyumlarla hareket etmemiz yanıltıcı bir durum oluşturmazmı? Biz orjinal parçann birebir uyumlusunu satmaktayız. Ve inanın bahsettiğiniz şekilde bir şikayet almadık. Saygılarımızla
bizim sektörde duyum çok önemli açıkcası...çünkü sezon içerisinde daha önce kullanmadığımız yedek parçayı takıp deneme yanılma ile kalitesini anlayamayız Sezon bizim bayramımız 1-2 yattık mı yada sorun yasadıkmı baglama aksamında fln Bize zarar....Duyumlarımız önyargı olarak algılanmasın sürekli parça alan arıza yaratan kullanıcı değiliz zaten bakımsız ve hor kullanmayız makınaları zaten ıhtıyac duydukcada yedek parcayı orjınalını alırız yada urmaksandan tedarık ederiz...Herkesın kararı görüşü bakışı tercihi ayrıdır tabikide Bu sadece benım görüşümİyi çalışmalar saygılar

arkadaşlar duyumlarla iş yapmayalım ürmaksan yada rasspe babamızın oğlunun fabrikası değil arkadaşların eksik yönleri varsa bu malzemeleri kullananlar söyleyin iyileştirsinler yoksa kullanmadan deneyip almadan duyumlara bakarsak iş yapamayız.

Ynt: Balya Makinası Tavsiyesi

bende nev holland var traktör ise erkunt ikisinin bir biri ne oranı tutmaz diyorlar ne dersiniz bilgisi olan varmı