Bizde 3 lira ot balyası busene
Kaç dönüm yer var büyük balya olurmuToplama ve 2 km-3 km mesafe kendi arabası ile taşıyıp istifleme ne kadar olur sizce
500 dönüm + talebe göre 1000 kadar çıkabilir ama büyük balya sıkıntı olur sonra bizeKaç dönüm yer var büyük balya olurmu
Anladım yinede olursa yönlendiririm polatlidayim bende500 dönüm + talebe göre 1000 kadar çıkabilir ama büyük balya sıkıntı olur sonra bize
Eyvallah teşekkürlerAnladım yinede olursa yönlendiririm polatlidayim bende
Büyük balya için fiyat vermemislermiUzunköprü Ziraat odasından gelen bilgiye göre balya bağlama 2,80 TL.
Buğday biçimi 28 TL, kıyıcılı olursa 30 TL, kanola biçimi 33 TL, sap kıyıcılı olursa 35 TL
Büyük balya için fiyat vermemislermi
Bizdede belli değil tahminim 40 tl civarı olurBüyük balya için fiyat vermemişler.
Sizin bölgede nasıl büyük balya fiyatları?
Şu an için 100 ton kadar birisiyle anlaştık gibi büyük haspaysiz balya istiyor müşteri henüz biçime girmedik tonunu 450 tl denSapı dönümüne kaça alıyorlar sezon geldi sap arayanlar daha piyasaya çıkmadı sadece 1 kişiden duydum dönümü 30 TL’den vermiş
Nakliye yükleme vs. Size mi aitŞu an için 100 ton kadar birisiyle anlaştık gibi büyük haspaysiz balya istiyor müşteri henüz biçime girmedik tonunu 450 tl den
Geçtiğimiz sezon tarlada küçük balyayi 6-7 tl aralığında satış yapıldı bende kışın 8,9 tl gibi tane olarak kilo olarakta 380,400 aralığında satış yaptım yani su an için herşey zamlandı mazot gübre yetişilmiyor hal böyle olunca 450 normalNakliye yükleme vs. Size mi ait
Fiyat çok güzel