Kasım da ektik mibzerle dönüme 20kg attı makina. Taban gübresi 10kg süper ekin attıkNe zaman ektiniz? dönüme ne kadar attınız? tohum taban gübresi atmıyorum ben ekerken siz attınız mı?
Kasım da ektik mibzerle dönüme 20kg attı makina. Taban gübresi 10kg süper ekin attıkNe zaman ektiniz? dönüme ne kadar attınız? tohum taban gübresi atmıyorum ben ekerken siz attınız mı?
Olur hemşerim yetrki kabarsin 1200 den aldım tohumuağır tip kaz ayagiyla sürsek nasil olur. tohumu kactan aldiniz
Ustam aynen bizde sirf bu is icin gecen sene sezon sonunda balya makinasi aldik bnde pazarlamadan korkuyorum bölgemizdeki buyuk ahirlarla konusmayi düşünüyorumBende aynen öyle yapacam bugün balye mak aldım yakında 150 dönüm kadar. yulaf ekecem bir 200 dönümde yonca bakalım hayırlısı pazarlayabilir inşallah
Yasar abi bu videoda nasil gidiyosa kurudada ayni gidiyor tabi batirmadan batirmaya fark varKolay gelsin Mehmet. Kuru sürümde çizel çok zorluyormu yoksa rahat gezdiriyormu?
Saol gurcan valla yakit suan blli degil 200 dekar civari surdum bitince blli olur yakit fişleriyleKolay gelsin Mehmet abi, bu işte yakıtı nedir? 65c bayağı saat yapmış debriyaj balata değişimi yaptın mı genel olarak memnun musun motordan.