Aydın pulluk nasıl kalitelimi ?

Ynt: Aydın pulluk nasıl kalitelimi ?

mustafagursacli link=topic=61183.msg676793#msg676793 date=1357036731' Alıntı:
bu konuda ben konuşmayacağım vakti gelince herşeyi gösterecem şu an kulağımın üstünde yatıyorum rabbim ceza mahkemelerinde uğrşmaktan beni kurtarır inşallah

sıkıntı var desene kardeşim yav inşaallah kurtulursun

kubota da doğru seçimi yapmışında galiba pullukda öyle değil desen e

selamlar: polatlı marka yaylı 5 li 12 numara pulluk 2 el buldum 2,500 tl diyor sizce çokmu büyük olur benim traktöre traktörüm : same tıger65 4x4 bende 4 lü11li ünlü nün pulluğu var ama emaneten kullanıyorum dayım o pulluk ondan bu pulluğu tanış birisi satıyor tavsiye edermisiniz

bauburt lu 69 link=topic=61183.msg676848#msg676848 date=1357044268' Alıntı:
niyetim polatlı marka 5 li12 numarayı almak sizdende bilgi almak istdim

65 hp traktöre 5 li çok büyük omayı bırak çekemez normalde 65 hp nin hakkı 4 lü 11 yeva 3 lü 14 topral yapısına görede değişkenlik gösterir

benim izlenimlerime göre aydın sağlam ama traktörü yoruyo komşuda 4 lü 9 no vardı memnun kalmadı aynı numara ile alplerle değiştirdi şimdi alplerden memnun.aydının kulak yapısını hiç sevmiyorum kulakları alçak biraz fazla batırdımı toprak kulakların üstünden taşıyo 12 numarasında gördüm bunu ve birde kulak yapısı düz ünlü ve alplere göre

aydın pulluğun malzemesi ünlü ve alplere göre ham eğilip bükülme daha fazla oluyo, traktörüde fazla tutuyo diğerlerine göre zaten fiyatları kalite farkını da gösterir bence trakya yapısı alpler favorim sonra ünlü ve aydın pulluk ama ünlü de alplerden aşağı kalmaz traktörü yormuyo alplerden tek eksiği toprağı çevirmeden yatırıp bırakması

bauburt lu 69 link=topic=61183.msg676847#msg676847 date=1357044198' Alıntı:
selamlar: polatlı marka yaylı 5 li 12 numara pulluk 2 el buldum 2,500 tl diyor sizce çokmu büyük olur benim traktöre traktörüm : same tıger65 4x4 bende 4 lü11li ünlü nün pulluğu var ama emaneten kullanıyorum dayım o pulluk ondan bu pulluğu tanış birisi satıyor tavsiye edermisiniz
büyük olmasa alda büyük

bende aydın 9 numara kullanıyorum bundan önce çivril vardı. dayının ünlüyüde kullandım ama kulak yapısı olarak aydın büyük duruyor yer götürmede fark belli oluyor ağır tavda kulaklar çamur tutmuyor

ben her ıkısınıde kullandım alpler ve ünlü,,alpler kendını kanıtlamıs cok eskı pulluklardan bırısı oturaklı saglam ve yedek parca olarak cok ıdeal..

ünlü ise cok eskı olmasada eskı pulluklardan ünlü ınce malzeme görunsede cok saglam bı celıgı var ve aynaları yatık uzun ayarı ıyı yapıldıgı taktırde traktöre hıc zorluk vermez ve aynı zamanda aynaları toprak tutmaz..topragıda guzel cevırır..alplerin unluye gore aynaları bıraz daha dık ve kısadır..tercıh sızın.

bende 4 lü 12 var çok berbat bir şey çok ağır bir pulluk benimki 550 kilo arkadaş ünlü 4 14 aldı 490 kilo birde çok çamur tutuyo oda traktörü yoruya ünlü başka tanımam