hayır burada çerezlik ekim yapan yok sadece yağlıkCerezlik aycicegi ekimide yapiyonuzmu
hayır burada çerezlik ekim yapan yok sadece yağlıkCerezlik aycicegi ekimide yapiyonuzmu
sağol abi inşallah yapacaz her yıl gübretaşın ürününü kullanıyoruz yapraktan, tavsiyeniz icin teşekkür ederimMahmut, bereketli olsun kardeşim. Yapraktan Humikcan uygulamanı öneririm nacizhane tavsiyemdir.
sağolasın kardeşim inşallahMaşallah çok güzel bitmişler sıra üzerinde hiç seyreklik yok. Allah hasadına erdirsin.
Hayırlı olsun.sulama yapıyor musunuz?sağolasın kardeşim inşallah
sağolun tesekkur ederim. Ayçiçeğinde sulama yapmıyoruz su olmayan yerlere 1 yıl buğday 1 yıl ayçiçeği değişimli ekiyoruz. Yağmur yağarsa bu aylarda ancak ileride yağmıyor desem yalan olmazHayırlı olsun.sulama yapıyor musunuz?
sağolun teşekkür ederim. Ekim tarihi 27 şubatAllah bereketini artırsın inşallah. Ekim tarihi nezaman
teşekkür ederim sağolun. Ayçiçeği çıkar acele etmeyin sulamaya. kaysa bastı derken anlamadim kusuruma bakmayınMaaşallah bereketli olsun bizim buralarda yağış az tam sırayı dizmedi kaysa bastı yağmurlama yapacağım
sağolasın abi insallah sonu iyi olur. Biliyorum oraları 2 yıl kaman da bulundum: ) buradada yağmur olmuyo yazin kurak geçiyor maalesef ama yinede şükürMaşallah Allah bereket versin harmani bol olsun. Valla bakiyorum şöyle bizim iç anadolu özelliklede kirikkale de tarim yok nadasa birakip ektiğimiz tarladan 250 buğday çiksa bayram ediyoruz. Hele bazi seneler biçer parasini kurtarmaz allah herkesin gönlüne göre versin güle güle yemek nasip etsin
teşekkür ederim sağol Ercan abibereketli olsun kardeşim.