Hadi hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı olsun
yeri hazır olan şu an kalkıp ekmeye gitsin kum yerden 200 kg garanti fazlası ALLAHA kalmış ay çiçek eksi 5 dereceye dayanır,
örnek Ukrayna,
ben ektim oldu tek kaldığı için kuşlar yedi,
kormayın hep birlikte ekin
bereketli olsun.not 20 20 ile ekin on beş kg.
Ekli dosyayı görüntüle 36415Ekli dosyayı görüntüle 36416Ekli dosyayı görüntüle 36417
Gece 11 de ekim işini bitirdim. İlaç makinesini taktım emicem [MENTION=46536]jitem[/MENTION] ilaçları atTı sağolsun.
P64LP130 cinsi.
İlaç olarak ta
Stomp extra
Tahmini sıklık 25-27 arası ve 3 cm derinlik.
Hayırlısı allahtan artık.
Stomp u toprağa karıştırmıyomusun.ektikten sonra üstünemi atıyosun.
Ersen kardeş bereketli olsun.
Stomp Extra ilacını ekimden hemen sonra mı attınız ?
Semiz otu için mi attınız?
Pıtraklar için de intervix atmaya niyetiniz var mı?
Intervix plus li tohum ektin sanırım sadece üstüne atsaydın yine olurdu diye düşünüyorum 150 200mg atınca bisey bırakmıyorAynen üstüne attım. Çok geniş yaprak getiriyor bizim yerler. Stımp un pıtırağa da etkisi var diye biliyorum. Ama maalesef üstüne tekrar intervix atacağız çünkü dediğim giib bizim yerler çok ot getiriyor.
Anladım stomp iyi ilaç belki ıntervix e gerek kalmazBende öyle diye ektim aslında ama bölge ziraatçilerimizin tavsiyesi ve uyarısı üzerine böyle bir yol çizdim.
Bereketli olsun Ersen abi yerler güzel hazırlanmış, ilaç makinesi motoru ve hidrolikleri zorlamış gibi fitili biraz toplasan suyu öne yaslayarak hidrolikleri rahatlatabilir diye düşünüyorum.
Bereketli olsun Ersen abi yerler güzel hazırlanmış, ilaç makinesi motoru ve hidrolikleri zorlamış gibi fitili biraz toplasan suyu öne yaslayarak hidrolikleri rahatlatabilir diye düşünüyorum.
Bereketli olsun.
Stomp extra, son tırmık altına daha çok iş yapar. Üstüne atıldığında yağmur yağmaz ise çok ot kaçırıyor. Geri kalanını da İntervix Plus temizler.
Aslına bakarsan İntervix Plus uygulayacağın için altına ilaca gerek yoktu. Ziraatçi arkadaşlar işi riske atmak istememişler.
Madem böyle çift ilaçlı bir yol izlemek istediniz, altına daha ucuz maliyetli tırmık altına Stomp 330 EC veya muadillerinden uygulayabilirdiniz. Bir daha ki seneye aklınızda bulunsun.