Ynt: AYÇİÇEĞİ YERİNİ NE İLE SÜRMELİYİZ BUĞDAY EKMEMİZ LAZIM ???
masraf deren pulluğun parasından ,tarlayı sürerken ve mecburen üzerine çekmek zorunda olduğun tırmıktaki mozot masrafından bahsetmek istemiştim hem benim başıma bu sene geldi yeri sürdüm üzerine birde tırmık çektim ama daha ekemeden bir yağmur yere 10 gün giremedik .Goble ile yapılan yerler daha çabuk tava geliyor aslında bende başları çok iyi yapmadığını biliyorum ve bende şikayetçiyim ama tarla bittikten sonra başları goblelerle tersine dönerek iyiçe kabartıyorum biraz zaman harçanıyor ama iyide oluyor birde üzerine aysan çekince pekbir farkı olmuyor kanatindeyim ama bu benim düşünçem sonuçta herkez bildiği işi yapıyor.haliç agası link=topic=6811.msg279511#msg279511 date=1276084026' Alıntı:dostum bıraz mantıksız olmus masraftan kaçmak yolda daha fazlasını yakarsın zaten bılmem anlatabıldım mı tak pulluk butun tarlaların sadece baslarını dolas gel eve tak gobleyı tekrar butun tarlaları dolas masraftan kaçmak nasıl olacaksa artık anlayamadım ama neyse oyle yapacagıma takarım altılıları surerım hepsını hen mantıklısı hem isciliğide daha guzel hemde cift gobleyle ugrasmama gerek kalmaz bılmem anlatabildim mi?