Bu yıl pionner 6264 birde lg58 li bişeyler ektik gübreli bakalım inşallah hastalık yapmazGeçen yıl 250 dönüm bozduk mildiyo yüzünden sağlıklı yerleri bozup bozmamak size kalmış biçimde ara gecmede gubrelemede sorun yaratmazmi
Bu yıl pionner 6264 birde lg58 li bişeyler ektik gübreli bakalım inşallah hastalık yapmazGeçen yıl 250 dönüm bozduk mildiyo yüzünden sağlıklı yerleri bozup bozmamak size kalmış biçimde ara gecmede gubrelemede sorun yaratmazmi
İnşallah yapmazBu yıl pionner 6264 birde lg58 li bişeyler ektik gübreli bakalım inşallah hastalık yapmaz
Sizin orda varmıİnşallah yapmaz
Evet mildiyoMildiyo mu
Bu hafta gitmedim köye çıktılar mı acabaEktigim çeşitlerin hepsi mr li curizer li inşallah olmaz daha yeni çıkmaya başladılar bekleyip gorecegiz
100 dönüm kadar gezdim çıkmaya başlamışlar tel yoktu yanımda foto çekemedim bu yağmurla birlikte sasmadan çıkar hepsiBu hafta gitmedim köye çıktılar mı acaba
kuruma bazilarinin tarlalarda varmış ama tohum farkli ne lg ne pionermis galiba bu yil yağışlar dan dolayi sıkıntı olduGeçen yılda aynı çeşit ekili idi. Birde bu yıl yağış fazla oldu.
Bugün tarlaya baktık %90 kayıp var pioneer 108 yok başka marka Seri önerisi olan var mı tarlaya nasıl müdahale edeyim.
Mildiyö hastalığı köklerde %90 hastalık var. Tarla bozulup tekrar sürülecek ama extra birşey gereklimi
Bugün tarlaya baktık %90 kayıp var pioneer 108 yok başka marka Seri önerisi olan var mı tarlaya nasıl müdahale edeyim.
lg5485 burada hastalik yapti bazi kişilerde ve bence bu tohum aşırı yağışa dayanakli değil ama oyle olsa herkesin tohumu hastalik yapardı diye düşünüyorum.. siz pionerden şaşmayın bu yılAynen 108 ile 5485 arıyorum kısmet ama bayiler boş sezon geçti
lg5485 burada hastalik yapti bazi kişilerde ve bence bu tohum aşırı yağışa dayanakli değil ama oyle olsa herkesin tohumu hastalik yapardı diye düşünüyorum.. siz pionerden şaşmayın bu yıl
hayır herkeste değil bazı birkaç kişide olmuş. Bu yıl ilk kez ekti nerdeyse herkes 5485 i5485 herkeste mi hastalık yaptı yoksa bazılarında mı söyleyin çünkü 5485 mildiyöye dayanuklı bir çeşittir aynı pioneer gibi mr çeşittir