Bende 30mayıstan önce yattığını hiç bilmiyorum belkide oy çok lazımdır Alper abi. [emoji3]Şaşırdım açıkçası senelerdir mayıs sonu yada haziran başı hesaplara geçerdi.Eğer 16 nisana kadar yatarsa referanduma yapılan yatırım gibi olacak.Köyden kontrol ettireyim bakayım burada listeye çıkmış mı.
Bandirmada bugun icmaller koy kahvelerine asildi aycicek kanola
Haberler iyi demek Gürcan. Seçim nimetleri yiyelim biraz da. Başka türlü yüzümüzün güleceği yok.Ağabey dün ziraat odasındaydik ordaki memur ayçiçeği desteklemeleri askıya çıkmak üzere eli kulağında ve nisanın 10una kadar hesaplara yatacağını söyledi 40kuruş kilo başına, bu yıl sözleşmeli üretim desteği falan satarken tüccar ile sözleşme imzaladık ya kiloda 6kuruş oda bu desteklemeyle beraber verilecekmiş yani toplam kiloda 46 kuruş destekleme alıcaz 1 ton gündendide 460 lira yapar hayırlısıyla seçimden önce paralar cebimizde olucak[emoji4]
O konuda bilgim yok ismail abi babam yağlı tohumlara ortak değil.Haberler iyi demek Gürcan. Seçim nimetleri yiyelim biraz da. Başka türlü yüzümüzün güleceği yok.
Biz yağlı tohumlar ile rekolte beyanı yapıyor. Acaba sözleşme yerine geçiyor mu?
Dekara kaç kilo kabul edilmiş acabaŞuan itibariyle ayçiçeği desteklemeleri icmaller bizde askıya çıktı 21 mart 2017 tarihine kadar kontrol etmemizi rica ettiler demek ki 21marttan sonra askıdan kaldırılacak.
Henüz bakamadim yarın bakıcam.Dekara kaç kilo kabul edilmiş acaba
Tamam arkadaşım güle güle harcayinHenüz bakamadim yarın bakıcam.
Asildi bandirma ve koyleri kahvelere asildiYağlık bitkilerin son başvuru tarihi 30 mart kardeş bi yanlışlık var bu işte listeler 30 Mart'ta. Önce asılamaz