Artur 4 teker Helikopter toplama

Dikkatli kullandıktan sonra bişey olmaz zaten Türkiye de bi altın bi söz var KULLANICI HATASI değil gaspardo kralınıda alsan değişmez ama şöyle bir durum oldu makina ilk geldiği gece kamyondan iner inmez traktöre taktım yonca toplamaya gittim ve o akşam traktörün altında kalan namluyu üstten aldı yarısı kaldı yani makina önünü süpürmedi orta kolu kastık olmadı uzattık olmadı ertesi gün fabrikayı aradım direk firma sahibine yönlendirdiler tarif ettim durumu abi biz bi gelip bakalım dediler gerekirse sıfır makina veririm dedi tamam dedim kapattım telefonu meğer sıkıntı bizim traktörün hidrolik kolları aşağı tam inmiyormuş babam dönüşlerde balya makinasının şaftina vuruyor diye sol sabit kolu söküp sıkmış yukarı artur makinanın sahibi dün akşam yine aradı abi nedir durum diye dedim abi sende hata yok hata bizim durum bu dedim önemli değil abi bende bı makina daha hazırlıyordum sana gelecektim dedi ben bu makina üzerinde iki yıl ARGE yaptım hatta kullanıcı kaynaklı şanzıman arızalarını bile hiç bakmadan garantide değiştirdim için rahat olsun biz kullanıcıyı mahcup etmeyiz dedi
Boyle insanların malı alınır

Boyle insanların malı alınır
Aynen öyle makinada sorun var diye yeni makina hazırlıyorduk abi bu hafta içinde gelecektim dedi on numara esnaflık ama sorun bizdeymiş şimdi iş yapmaya doyamıyor insan 4 teker olması çok şahane bir şey ne kadar çukur engebeli arazi de olsa dönen kollar hiç yere vurmuyor kendini ve sağa sola yatma yapmıyor