Hektoritesi kaç geliyorBereketli olsun.
Bizim bölgemizde Mayıs 22 de hasat başladı. Köyümüzde komşunun arpasi d/500 kg. Verim ortalaması ile 90 kuruşa satıldı.
Yer neresi
Hektoritesi kaç geliyorBereketli olsun.
Bizim bölgemizde Mayıs 22 de hasat başladı. Köyümüzde komşunun arpasi d/500 kg. Verim ortalaması ile 90 kuruşa satıldı.
Bereketli olsun.
Nasip olursa yaklaşık bir aya Denizli Tavas'ta da biçim başlar ihtiyacınız olursa bir kaç tır ben de verebilirim.Biz bu sezon yem fabrikamız için Eskişehir den ve Afyon dan 1100 e 1130 a 1200 kadar Arpa aldık
Urfa ya sorduk onlarda 1150 1200
Kalitesine göre fiyat verdi artı nakliye
Hektoritesi kaç geliyor
Yer neresi
Evet bizim makinede kahtada biciyo aynen donum 500 kg fiyat 900
Bizim zaten 930 dönüm arpamız var bizi baya idare ederNasip olursa yaklaşık bir aya Denizli Tavas'ta da biçim başlar ihtiyacınız olursa bir kaç tır ben de verebilirim.
Maşallah . senesi bol olsun ,verimde fiyatta cok iyi.
Arpanın bu fiyat ettigi bir yılda buğday ne eder acabaki.
İskender bey sade buğday arpa değil çiftçinin ürettiği bütün ürünler inşallah hak ettigi fiyatta olmalı vallahi temennim o yönde .Ağzına sağlık ağbey. Buğday daha da fazla olmalı.öyle değilmi
Maşallah . senesi bol olsun ,verimde fiyatta cok iyi.
Arpanın bu fiyat ettigi bir yılda buğday ne eder acabaki.
Nasip olursa yaklaşık bir aya Denizli Tavas'ta da biçim başlar ihtiyacınız olursa bir kaç tır ben de verebilirim.
Vallahi dogru hemde her kelimesi. Birde bizim buralarda toprak mahsulleri ofisini kapttilar,bu yil tuccara alin ciftciler sizindir dediler bakalim halimiz ne olacakBunlar ilk mahsul olduğu için para ediyo iç anadolu da arpa 700 buğdayda 800 900 arasi olur geneli. Özellikle iç anadolu çiftçisi gariban olduğu için tüccar ne verirse kabul ediyo verimde donume 150 ile 400 civari değisir nasil para kazaniyo derseniz onu kimse bilmiyo