Bilmiyorum artık hasatta göreceğiz boyu pek hoşuma gitmedi ama başaklar çok kötü değildi 55 cm arpa da fazla kısa benceSeymen buna fark atar her turlu gorunuse aldanma derim 800kg kantardan gecti Seymen arpa
Bilmiyorum artık hasatta göreceğiz boyu pek hoşuma gitmedi ama başaklar çok kötü değildi 55 cm arpa da fazla kısa benceSeymen buna fark atar her turlu gorunuse aldanma derim 800kg kantardan gecti Seymen arpa
Basaklar kirilmadan bicersen yeter de artar bile sapini da koyuncunun birine satarsin 10 balyadan asagi kalmaz yinede gecen yil 27 dekar 400 balya cikti bu seymen arpadan sastik kaldikBilmiyorum artık hasatta göreceğiz boyu pek hoşuma gitmedi ama başaklar çok kötü değildi 55 cm arpa da fazla kısa bence
Biz koyuncuyuz ustam zaten koyunlara yemlik ekiyoruz. İnternette Seymen arpasının başağının çabuk kırılmadığı yazıyor bizimkinin hasat zamanı geldi ancak biçerci hala hazır değil kırılacak diye korkuyoruzBasaklar kirilmadan bicersen yeter de artar bile sapini da koyuncunun birine satarsin 10 balyadan asagi kalmaz yinede gecen yil 27 dekar 400 balya cikti bu seymen arpadan sastik kaldik
Iste onu diyorum gecen sezon benimbasima geldi yagislar cok oldu camurdan girip bicemedik basaklarda kirilma oldu ama verim yinede mukemmeldi azsa bekleme bic derim gun gecmeden bir iki aktarir sonra depo yaparsan bocekte yapmaz rahatla yedirirsin butun kisBiz koyuncuyuz ustam zaten koyunlara yemlik ekiyoruz. İnternette Seymen arpasının başağının çabuk kırılmadığı yazıyor bizimkinin hasat zamanı geldi ancak biçerci hala hazır değil kırılacak diye korkuyoruz