@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=6824.msg73542#msg73542 date=1220821216' Alıntı:Erkunt neden Dışarıya armatrac olarak gidiyor. Tümosan veya bir başka traktör öyle değil.
ERKUNTU kotulemek yerıne kendı traktorunun hp sındekı modelıyle gucunu kıyaslamayı denesene bi...Tamam yenı bir marka ama cogu parcası yurt dısından gelmıyor adamlar ztn traktor parcası uretıyorlardı onceden...^traktorumuz var biri erkunt suanada kadar onemlı bı sorun yasamadık hp sıne ve fıyatına gore ıyı oldugunu dusunuyorumtaskent70-66s link=topic=6824.msg77255#msg77255 date=1221947484' Alıntı:ya arkadaşar dedimya bizim köyde erkunta bülent ersoy diyolar ne olduğu belli olmadiğından
motor ingiliz şanzuman alman teker göbekleri tümo ağırlıklar fiat ve bunun gibi ekipmanlar
tümo gibi değilki tek yakıt pompası bosch alman geri herseyi türk yani 100 de 97 türk malı ekipman
erkunta %100 türkmalı demeyince türk olmuyonmu çirkef mi olunuyor evet erkunttun çoğu parçası yurtdışından geliyor ama güzel traktörlermorrrrr link=topic=6824.msg105052#msg105052 date=1228567688' Alıntı:varya bilen bilmiyen konuşuyo dışarıdan gelip türkiyede monte ediliyormuş çamur atmak o kadar kolay ki siz nasıl türksünüz ya sevmemen tamam da bu çirkeflik niye asılsız iddalar bilemedn konuşmayın herkezzi yanıltmayın
diğer türkiyede üretilen yabancı markalarda aynı şekilde motor dışardan diğerleri(şanzuman,gövde vs.)yerli üretimde erkuntlarda perkins motor soruyorum sana perkinsin türkiyeile ne ilgisi var tamam 100% yerli sermaye olabilir ama şunuda kabul etmeliyizki 100% türk üretimi, 100% türk malı değil ben erkuntları çok beğeniyorum daha da ileri gitmesini istiyorum fakat lütfen gözlerimizi kapatıp gerçeği görmeme isteğine kapılmayalım bazen gerçeklerde acı olabilir ayrıca şunuda söylemek istiyorum beğenmediğiniz massey ferguson, fiat(new holland) markaları unutulmamalıdırki türkiyeyi traktörle tanıştıran markalardır ortada bir gerçek var ve bu gerçek herkes tarafından kabul edilmelidir(bence)emrahunver link=topic=6824.msg116810#msg116810 date=1229911929' Alıntı:ya bırakın arkadaşlar erkunt toplamaymış dışardan geliyomuş falan fesman yapmayın yaa dışarda üretiliyosa neden ismi erkunt neresi nereden geliyosa gelsin isminin erkunt yani TÜRK olması yeterlidir.patent hakkı bir TÜRK ' ün olduktan sonra istediği kadar dışardan ordan burdan toplama olsun o farkedermi nitekim erkunt toplama yada dışarda üretim falan değil sadece motor patenti dışarıya aittir.onunda patenti dışardan olduğu halde motor kısmı erkunt fabrikasında dökülür. bende nh td 65 4x4 var hiç memnun değilim yakıtı çok fazla erkunt 80 yada 70 almayı düşünüyorum bilgilendirmek isteyen arkadaşlar ekleyin konuşalım tanışalım tşk ler
msn:kenanmadanoglu@hotmail.com
adam gibi konuş seni rezil etmesini iyi bilirim terbiyesizlik ve ukalalık yapma bilgiçlik yapan ben değil sensin bilen ile bilmiyen belli sen isteklerin doğrultusunda hayalci bir tavır sergiliyorsun şunuda kabul et erkunt %100 türk malı DEĞİL ayrıca sana tekrar tekrar söylüyorum terbiyesizlik yapma terbiyesizlik yapamazsın bunuda iyi bilmorrrrr link=topic=6824.msg145511#msg145511 date=1233322132' Alıntı:atacanmısın her ne karın ağrısıysan bilmeden konuşma ya perkinsin dökümlerini kim yapıyor bir araştır bakalım perkinsin %40 işçiliğini kim yapıyor.üzerinde takılan her alet te mutlaka izi var kullanmadan tahminlerle bilgiçlik yapmayın