Sağolasın Mahmut kardeşim şimdilik iyi gidiyor ama İnşallah toprak sıkma yapmaz 7 8 günlük iş var hayırlısı diyelimKolay gelsin abi maşallah erkunt güzel gidiyor tarlada tavinda yormuyor motoru pek
Sağolasın Mahmut kardeşim şimdilik iyi gidiyor ama İnşallah toprak sıkma yapmaz 7 8 günlük iş var hayırlısı diyelimKolay gelsin abi maşallah erkunt güzel gidiyor tarlada tavinda yormuyor motoru pek
Bu konuda super mülayim ustayı ara hemen geliyor Allah razı olsun hidrolik ortumu çatlamış evde değiştirdi bu kış geçen sene süne attim eve gelirken haralet yükseldi baktım hortum çatlamış radyatörün eve geldi evde değiştirdiBize yanlış servis denk geldi adam bana soruyor nasıl yapalım diye daha ne diyeyim
Aynen tırların geçtiği yerler çok sıkmış toprağı ama yapacak bişey yokKolay gelsin hocam maşallah güzel gidiyor ama bazı yerler zorlayacaktır daha kurumuştur daha fazla tepilmiştir diye ama giden yer çok güzel gidiyor hocam gördüğüm kadarıyla tav güzel tam tadında sürülüyor.
Sağolasın abim teşekkürler şimdiden surersem nadas gibi olacakKolaygelsin bereketli olsun
Bu yıl bizimde güzel sürülüyor
Teşekkürler hocam sağolasın sanada kolay gelsin hayırlısı olsunBereketli olsun,
Bugün sürdüğümüz arpa yerlerine Matris Armoni çektik, 1 gün kurutup tırmık çekeriz, ardından turfanda mısır olacak, nasip bakalım.
Yağışlar yeterli olduğundan yerler yaş dahi çıkabiliyor.Tavuk gübresinin faydası , yaşını vermiyor, tav akıyor , diyebiliriz.
Mülayim abi iyidir daha önce benim l 95 in ayna mahruti değiştirdi Bulgaristan da ama şuan vizesi yok gelemiyor zaten karantina vs var düzelsin su korona bir davette bulunulan vize içinSüloğlu servisi
Bu konuda super mülayim ustayı ara hemen geliyor Allah razı olsun hidrolik ortumu çatlamış evde değiştirdi bu kış geçen sene süne attim eve gelirken haralet yükseldi baktım hortum çatlamış radyatörün eve geldi evde değiştirdi
Bu konuda super mülayim ustayı ara hemen geliyor Allah razı olsun hidrolik ortumu çatlamış evde değiştirdi bu kış geçen sene süne attim eve gelirken haralet yükseldi baktım hortum çatlamış radyatörün eve geldi evde değiştirdiBize yanlış servis denk geldi adam bana soruyor nasıl yapalım diye daha ne diyeyim
Sağolasın Mahmut kardeşim şimdilik iyi gidiyor ama İnşallah toprak sıkma yapmaz 7 8 günlük iş var hayırlısı diyelim
Başka planlar var araba almaya niyetlendik bakalım yoksa bu yıl alacaktım bir tane 130 140 beygir arası şimdilik idare edicez 1 yıl daha seneye bunun lizing bitiyor eğer anlaşırsak bunu bırakıp başka alabilirim bakalım hayırlısıSüloğlu servisi
Bu konuda super mülayim ustayı ara hemen geliyor Allah razı olsun hidrolik ortumu çatlamış evde değiştirdi bu kış geçen sene süne attim eve gelirken haralet yükseldi baktım hortum çatlamış radyatörün eve geldi evde değiştirdi
Bunun yanına yeni 130hp gerekli erkuntu fazla yorma [emoji3]
Çeker de benimki biraz nazlı fazla sıkıştırma ya gelmiyor [emoji2] Yavaş yavaş gidelim acelesi yok kısmetse bir hafta da biter burası. Bizim köyde aynı buğday lar 200 300 arası vermiş ayçiçek ler iyi diyorlar ama yağmur yok büyük ihtimalle kafayı tam dolduramaz hayırlısı olsun inşallah yağmur düşer
Süloğlu servisi