Armatrac 110 crd

Geçmiş olsun demek sizin servisde yazılım var, bizim servislerde perkins crd nin yazılımı yok,ankaradan geliyordu servis ,temizlemeyi 10 15 saatte bi yapıyo benimki bi sıkıntı yok su an.
Bende son gun artik saatte bir yanmaya basladi roleden dolayi beyin calismiyormus pc ye bagladiginda %95 temiz cikti dpf zaten o seviyede olmasi gerekliymis bakalim simdilik bir sorun yok cekis hic yoktu traktorde simdi cekis vs iyi

Geçmiş olsun.Bir arkadaş hava alma filtresini 250 saat hiç temizlememiş, bildiğin çamur, turbo bitmiş, 5000 TL tuttu.
DPF kurumu ( partikül, yanmamış minnacık yakıt parçacıkları ) filtreliyor, temizlemek için 5 dakika filtreye alev verilerek kurum yakılıyor.Hasan Kel, Kel Hasan. Kurum yakılarak tekrar dışarı atılmış oluyor. :)
Sagol hocam teşekkürler bunlar malesef eskiler gibi degil ben 100 saatte yag filtre degistiriyorum bide bu dpf isi sikintili biraz

Sagol hocam teşekkürler bunlar malesef eskiler gibi degil ben 100 saatte yag filtre degistiriyorum bide bu dpf isi sikintili biraz

Çekiş problemi arıza bildirimi yaparsanız, servis traktörü söküyor, normal mazot pompaları ilk iki yıl içinde mazot pompası servisine gidip ayar veriliyor.Traktörün mekanik garantisi 3 yıl, pompanın garantisi 2 yıldır.
Motora 2 yıl içinde yazılım güncellemesi yaptırmamız gerekiyor.

Çekiş problemi arıza bildirimi yaparsanız, servis traktörü söküyor, normal mazot pompaları ilk iki yıl içinde mazot pompası servisine gidip ayar veriliyor.Traktörün mekanik garantisi 3 yıl, pompanın garantisi 2 yıldır.
Motora 2 yıl içinde yazılım güncellemesi yaptırmamız gerekiyor.
Teşekkürler ben bu ise bir bakayim bizde garanti 1 yıldı burda sonra itiraz ettik ankara ile görüştük 2 yila cikardilar sagolsunlar

Merhaba abi.
perkins crd biraz daha hassas bu konuda galiba.
Temiz Euro dizel seviyor bu ingiliz.
Pc kontrol ile arıza bulmak kolay ECU sistem herşeyi hallediyor.
tekrar geçmiş olsun abi.

10 ppm altı kükürt içeren dizel mazotla çalışması gerekiyor.Deuthz CRD yakıt seçmiyor, forumu bu konuda bilgilendirmiştim.
Perkins 3.4 lt CRD ile FPT 3.4 lt CRD aynı karakteristikte motorlardır.Köhler 3.4 lt CRD Çap/Strok;98/118 mm. 1300-1800 tork bandı, 1800-2300 güç bandı var.Özgül yakıt tüketimi 205 gr.kw/h ile bi tık daha iyidir.Tabi ki her şey motorla bitmiyor, power mix sonuçları referans alınır.
Devede kulak gibi farklardır, bunlar.Elektronik shuttle olsa bam başka olur.

10 ppm altı kükürt içeren dizel mazotla çalışması gerekiyor.Deuthz CRD yakıt seçmiyor, forumu bu konuda bilgilendirmiştim.
Perkins 3.4 lt CRD ile FPT 3.4 lt CRD aynı karakteristikte motorlardır.Köhler 3.4 lt CRD Çap/Strok;98/118 mm. 1300-1800 tork bandı, 1800-2300 güç bandı var.Özgül yakıt tüketimi 205 gr.kw/h ile bi tık daha iyidir.Tabi ki her şey motorla bitmiyor, power mix sonuçları referans alınır.
Devede kulak gibi farklardır, bunlar.Elektronik shuttle olsa bam başka olur.

Shuttle paylaşımı için zamanın dolmasını bende çok bekliyorum.
[emoji3]

Problem dpf difransiyel sensorunde cikti IMG-20181009-WA0009.jpgIMG_20181009_185630.jpgIMG_20181009_185618.jpgIMG_20181009_185449.jpgIMG_20181009_185438.jpg