arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?

Ynt: arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?

85 lik 90 olmuş tier 2 olmuş tier 3 fark bu yani.teknik bilgileri kastetmiştim onu göremedim sitede yinede teşekkür ederim

bende td 85 2009 var güzel traktör memnunum.senin durumunda olsam td 90 değilde 5040 la değişirdim.heryönüyle çok farklı 4 bin vereceğine durumun varsa 16 17 ver 5040 al derim

kardeş büyük işim yok diyosan bu traktörü kendimize yeter diyerek aldık diyosan bence hiç td90 a flan kalkışma derim çünkü vardır bundada BİR HAYIR altını kurcaladıkca o olsaydı bu olsaydı dedikçe işin tadı ekşir noo*-*- noo-*-s :) bu kadar diyorum ben sana )))

şarklılı18 link=topic=40427.msg357122#msg357122 date=1299782433' Alıntı:
kardeş büyük işim yok diyosan bu traktörü kendimize yeter diyerek aldık diyosan bence hiç td90 a flan kalkışma derim çünkü vardır bundada BİR HAYIR altını kurcaladıkca o olsaydı bu olsaydı dedikçe işin tadı ekşir noo*-*- noo-*-s :) bu kadar diyorum ben sana )))
dogru da kardeş bayiye gidince böle böle demişler . şimdi aklımız karıştı bir hafta içinde belli olur. ne yapacagımı şaşırdım

apoxlost link=topic=40427.msg357157#msg357157 date=1299784004' Alıntı:
dogru da kardeş bayiye gidince böle böle demişler . şimdi aklımız karıştı bir hafta içinde belli olur. ne yapacagımı şaşırdım
kardeş bak ben sana bişey daha söyleyim.sen seçimini yaptınmı yaptın,gül gibi maviş i kapının önüne getirdinmi getirdin,pişman oldunmu şimdilik olmadın,bundan sonrada olmuyacağına inanıyorum çünkü TD85D serileri heleki bu PLUS serileri çok tutuldu ve son olarak bu sene son örnekleri çıktı.bundan sonra çıkmayacak ve ileriki senelerde bu traktörler çok aranacak.eğer satarsam ve değer kaybetmesinden korkuyorum diyosan aklına yanarım derim çünkü new hollandın hangi serisi olursa olsun türkiye şartlarında değer kaybetmez çünkü new holland çok tutulan bi marka heleki bu TD85D ler hiç değer kaybetmez güçç*-* güçç*-* ama şimdi TD90 lar çıktı bu traktörlerin özelliklerini tutulup tutulmayacaklarını tarladaki perdormanslarını kimse bilmiyor belkide hiç tutulmayacak veya tutulacak bunu kimse bilemez.ben her zamn söylemişimdir hiç acele etmeyin kullananlardan bi görüş alın sonra almaya kalkışın diye ama genede tercih senin ben sana bu kadar söylüyorum kardeşim bils-*-

yerinde olayım hiç düşünmem td90 hem yeni seri hemde daha gösterişli td85 lerden lastik araları daha aralıklı gibi..90 lık motor bana çok gelir dersen 85 le 90 arasında ne varki ? td90 hem yeni motor e3 galba intercol var daha ne

Sanirim TD85 dede intercooler ve euro3 motor olmasi lazim. Eger öyleyse hic bulasma td90 na. sonucta td85 4 piston. bizde td80 aldik gecen mayista. simdiki aklim olsa biraz daha bekler td85 plus alirdim...yinede karar senin, mavi elinde kalmaz, alicisi hep bulunur iyi paraya.

satocan58 link=topic=40427.msg357198#msg357198 date=1299786234' Alıntı:
Sanirim TD85 dede intercooler ve euro3 motor olmasi lazim. Eger öyleyse hic bulasma td90 na. sonucta td85 4 piston. bizde td80 aldik gecen mayista. simdiki aklim olsa biraz daha bekler td85 plus alirdim...yinede karar senin, mavi elinde kalmaz, alicisi hep bulunur iyi paraya.
td 85 den memnunum turbo var intercol yok euro 3 mü 2 mi tam bilmiyorum sorunda degil zaten .
baban bayiye gidince demişler hatta bizimle birlikte alan biri 85 90 degiştirmiş.

td 90 tier 3 ve intercooler ile turbo var senin makinayı satmış heralde bayi ................................td85 o serinin en iyisi

euro 3 motor farkı var sessiz intercoll turboya destektir yakıtta tasarruf sağlamana yardımcı olur ayrıca çekiş 1 vites fazla olur düşüncesindeyim aradaki fark cok değil benim tavsiyem değiştirmen yeni her zaman yenidir ... alk-*s alk-*s

feuer_frei link=topic=40427.msg357219#msg357219 date=1299787971' Alıntı:
td90d 320 nm td85d 268 nm tork yazıo motor hacimleri aynı yakıtlarıda aynıdır..
http://www.konedata.net/Traktorit/NH_tdd.htm

tork oranlarına dikkat edelim arkadaşlar td 85 268 - td 90 320 tork cok fark var buda intercoll den kaynaklanır benim fikrim bu ayrıca daha rahat calışma gücü ve cekiş kuvvetli olur yakıtta düşer sonuçta

ben olsam yeni modelini alırım yeni yenidir intercoll farkını görürsün ısınmaz yakıta etkisi olur ben tm 120 yi aldım 2006 da şimdiki aklım olsa tm 130 alırdım teknoloji yi kullanmak gerek

bence td90 ı tercih et.. en mantıklısıda o aynı motorun üzerine intercooller eklemişler bu sayede daha rahat çalışacaktır motor ve daha guçlu oldugu için aynı ekipmanlarla daha az yakıt tuketecektir.. euro3 motor sonuçta.. kesinlikle 2-3bin farkı ver td90 al derim.. td85 in devri kapandı nekadar iyi olsada td90 süphesiz ondan daha iyi olacak her yönden.. yakıt ve çekiş yönünden.. sonucta teknoloji...

böyle birşey olması beni hem şaşırttı hem de sizin adınıza sevindirdi..td85 inizin müşterisi büyük ihtimalle hazır ki böyle bir teklif sunulmuş size..yukarıda arkadaşlar tork değerlerinden de bahsetmişler..böyle muazzam bir fark varsa eğer ben sizin yerinizde olsam bu işe olur derdim..yalnız şöyle bir durum söz konusu: siz bu durumda yine yeni bir traktör almış olacaksanız..pazarlık etmekten çekinmeyin derim..çünkü td85 inizden diğer müşterisine yapacağı satış sizinle yaptığı satıştan daha büyük kar getirecek ki böyle bir işe girişmiş olsun bayi. ya da çok çok iyi bir dostluğunuz var...td85 size yetiyordur belki ama td90 yine yeter hem daha rahat gider ;)..bu da yakıttan tasarruf demektir..80-66 lar efsane td85 de öyle olacak demiş bazı arkadaşlar ama artık ekipmanlar giderek büyüyor..güç gereksinimleri de haliyle artıyor..o açıdan fazla güç çoğu zaman avantajdır..ama karar sizin tabi :)

feuer_frei link=topic=40427.msg357219#msg357219 date=1299787971' Alıntı:
td90d 320 nm td85d 268 nm tork yazıo motor hacimleri aynı yakıtlarıda aynıdır..
http://www.konedata.net/Traktorit/NH_tdd.htm

arkadaslar bu tork degerleri dogrumu td85 nh nin sitesinde 340nm diye yazıyor.. ama burada 268nm şaşırdım bu duruma nh kataloglarında yine baska standartmı kullanıyor..