arkadaşlar yardım

Ynt: arkadaşlar yardım

4255 bizim bir tanıdıkta vardı iyi traktördü iki sene kullandı sattı ama 3.105 tutmaz +1 3.105

Ynt: arkadaşlar yardım

ama sana yorum da yazayım 3105 deutz motor o tarafı güzel ama 2, vites dişlisi kırılma prblemi var birde eğer phantom modeli ise o iyi phantomdan önceki modellerde yakıt fazla artı bu sene bizim burada biri devlet destekli rotatiller aldı 3085 şe taktılar makinayı çeviremedi arkayı söktü usta motor zayıf geliyor dedi 3105 e taktılar oda telefon açtı tarlada kalmı ş gelin beni kurtarın dedi enson birtane 285 lik takıp çitlek sapları kazık gibi tarlada kalacak şekilde sapı parçaladılar yerine arpa ektiler tarla komşuları orayı biçeçek biçercinin vay haline diyorlardı lastik patlama ihtimali var...4255 e gelin ce bizim burda 398 liği olan bir amca onun avrupası imiş yav diye aldı gelince hep soruyorum 398 lik ten fazla yaktığını şöyledi bide sanayiye motoru sık götürüyor randıman alamadı oyüzden alacağın traktörü ağır işte kuyruk milinde çalıştıracaksan sorun yaşayabilirsin .....(31050de )