Pulluk üzerinde ayna ekleme yeri var .3+1 diye gecmesi lazım.hemde inç ayarlı yeni cıkan otamatik pulluklar.3 lü alıp 4 lüye nasıl çeviriyorsun arasınımı açıyorsun yoksa sonradan aynamı ekliyorsun
Pulluk üzerinde ayna ekleme yeri var .3+1 diye gecmesi lazım.hemde inç ayarlı yeni cıkan otamatik pulluklar.3 lü alıp 4 lüye nasıl çeviriyorsun arasınımı açıyorsun yoksa sonradan aynamı ekliyorsun
Pulluk üzerinde ayna ekleme yeri var .3+1 diye gecmesi lazım.hemde inç ayarlı yeni cıkan otamatik pulluklar.
Fiyat konusunda bilgim yok ama bayilere bazen cok temiz ikinci el düşüyor ,takip etseniz uygun fiyata alabilirsiniz.fiyatları ne aralarda biliyormusunuz ?
Yok bi hp farki yok 56kw ikiside..ozellik farki var spoll valf ,hidrostatik direksiyon,kare far,egri egzos,gosterge paneli felan farkli....bu yeni tip 285 s lerin rotsuz beyinli olanların eski tipten kuvvet olarak bir farkı yok sanırım yanlışmıyım ?
Yok bi hp farki yok 56kw ikiside..ozellik farki var spoll valf ,hidrostatik direksiyon,kare far,egri egzos,gosterge paneli felan farkli....
Aynen motor kismi onemlidiryani süsleme bunlarda çok önemli değil bence.
Hemşehrim istersen 4 lü olarak al istersen 3 lü sana 4 lü yani 3+1 olarak almanı tavsiye ederim takması sökmesi 15 dk nı almaz +1 inde al kullanmazsan kullanma tarım koop. Lerinde var vadeli satılıyor yanılmıyorsam piyasada 7 bin tl civarı kayseride ambarda bims tarımdada var hatta geçen ay bi tane çok temiz kullanılmamış diyecek tarzda 2. Eli vardı bş fiyat al ordan bi fiyat al bide koop. Den al fiyat vadeli vadesiz yerinde olsam ben bu tarz pulluk alırım ilerde faydasını görürsün alım satım olmaz zarar etmezsin
Ünlünün 4lü 12li pimsiz olanı 460 kg, yaylı olanı 750 kg fiyatları ise 4750 tl diğeri 8750 tlBide şahinoğulları pulluk var kayseride üretiliyor oda kaliteli pulluk sipariş üzerine yapılıyor ödemede vadeli aylık olarak da seçenek leri var fiyatı ünlüden bşraz uygun yalnız şu var ünlünün 4 lüsü 600 küsür kilo şahinoğulları yanılmıyorsam 500 kilo ünlü alırsan ön tamponu full ağırlık yapacan yoksa eğer
https://youtu.be/2YvJPJiYay8
Bu videodaki motor 285 düz olanlardan pullukta sahinogullari . Normalde 398 in çektiği pulluk. Sahinogullari ünlüye Gore biraz daha uygun
Evet büyük 4lu 14 arasida açık 398 in çektiği pulluk. Traktorunde hidroliği yeni yapılmış kaldırması bile iyiTeşekkür ederim ama sanki bu pulluk büyük gibi.
Benim mf 188 liğe 4 lü12 li takiyorum gayet seri suruyom
Bide şahinoğulları pulluk var kayseride üretiliyor oda kaliteli pulluk sipariş üzerine yapılıyor ödemede vadeli aylık olarak da seçenek leri var fiyatı ünlüden bşraz uygun yalnız şu var ünlünün 4 lüsü 600 küsür kilo şahinoğulları yanılmıyorsam 500 kilo ünlü alırsan ön tamponu full ağırlık yapacan yoksa eğer