Arazi yapınız a göre pulluk seçimi yapın aynı traktör den bizde kullandık bizim arazide 3.14 numara yi anca çekiyor du...
Arazi yapınız a göre pulluk seçimi yapın aynı traktör den bizde kullandık bizim arazide 3.14 numara yi anca çekiyor du...
Oyleyse traktör u fazla zorlamayın 3.14 numara pulluk alın...bizim arazimizde sizinki gibi kıraç ve kurak benzer birbirine.
Hemserim 4 lu 12 unlu kullaniyorum bendede 85 lik var rahat gidiyo.Alpleri cekemez dediler taktim 398 in pullugunu cekti 4lu 13 idi..50 donum yer suruyorum bir depoyla...4 lu al tavsiye ederim Bogazliyan Kayseri cogunluklla 4 lu takar...Yakittan da tasaruf edersin..Rektefe istiyosa yag yakar ama.1998 model MF 285s kabinli yeni tip traktör için pulluk önerileriniz nelerdir. 3 lü 12 limi yoksa 4 lü 12 li mi .
Hemserim 4 lu 12 unlu kullaniyorum bendede 85 lik var rahat gidiyo.Alpleri cekemez dediler taktim 398 in pullugunu cekti 4lu 13 idi..50 donum yer suruyorum bir depoyla...4 lu al tavsiye ederim Bogazliyan Kayseri cogunluklla 4 lu takar...Yakittan da tasaruf edersin..Rektefe istiyosa yag yakar ama.
Traktör yorulmasın diye cekebileceginden ufak ekipman takarsan esas o zmn yorarsın traktörü.
Bulundugun yerde aynı güçdeki traktörler ne takıyorsa sende aynısını al.
Aynı tarlada 3 lü pullulada 4 lü pulluklada dene öyle al. Yinede kenin bilirsin
1999 model 285s lerin bazilarini Uzel ihrac amacli uretti daha sonra ne oldu ise Turkiye de satti..Mesala benim kullandigim oyle rektefe sirasinda usta sasirdi bazi parcalar 398 inki cikti..zaten cekiste az da olsa fark var
1 kaplumbaga 16 17 gaz arasi dene pisman olmazsin goreceksin...guzel bi pulluk ayari tamam...unlu pulllukta olursa daha iyi olur...Bizim ki 98 model orjinal kabin felan var baya diri bir traktör 4 lü 12 li deneyecez artık baharda birde 3 lü 12 li deneyeceğiz bakalım ne sonuç verecek.
1 kaplumbaga 16 17 gaz arasi dene pisman olmazsin goreceksin...guzel bi pulluk ayari tamam...unlu pulllukta olursa daha iyi olur...
Eğer sıfır pulluk alacaksan sana önerim şu olur.. Ünlünün tam otomatik pulluk ları vAr. 3+1 olarak al bunlar inç ayarlıdır. 12 14 16 olarak ayarlanabilir. Arazin düz ise 4 12 olarak kullanırsın engebeli olursa 3 14 kullanırsın flanslı +1 sökersin. Hemde ilerisini düşün belki ilerde büyük bir traktör alırsın pulluk değişmeye gerek kalmaz. Etrafımdaki herkes artik bu şekilde yapıyor. Çokta mantıklı bence sabit bir pulluk alma sıfır da olsa 2.el de olsa. Ha yok sabit alıcam dersen sana en ideal pulluk 4 12
3 lü alıp 4 lüde olabilir , 4 lü alıp 3 lüyede cevirebilirsin