Ynt: Arkadaslar Üniversal 650M mi Yoksa Ford 6610mu Çeker Çekiştirmeyi Dusunuyoruz
650 m arka ve sanzuman dagıtır demıssın yaşın itibariyle motoru tam olarak bilmiyorsun dostum Arka yada sanzuman dagıtacak bir makina değil kullansan böyle düşünmezdin Ön tekerle arka teker arasını ölçersen fordla arasındaki farkı anlarsın başkada bişey demiyorum...Beygirine göre çok çok iyi çekişi olan bir traktör bunu kimse inkar edemez
halil_alpy_37 link=topic=35186.msg299574#msg299574 date=1286363526' Alıntı:abi önemli olan kalıbının traktorü olmak cekişmede güç önemli degilki önemli olan agrlık tutunma ve halat dengesi ford 6610 3400 kg ek agrlıkszdr 650 m 3700 kg dr bu nedenle tabi 650 m ceker forda ekle 300 hadi 250 olsn universal ya arka dagtr yada sanzuman ford gibi tutunan onun gibi asılan traktorde yok yani sartlar esit olsa drum ordada yinede sagol ama video olsaymş daha makbul olurdu
650 m arka ve sanzuman dagıtır demıssın yaşın itibariyle motoru tam olarak bilmiyorsun dostum Arka yada sanzuman dagıtacak bir makina değil kullansan böyle düşünmezdin Ön tekerle arka teker arasını ölçersen fordla arasındaki farkı anlarsın başkada bişey demiyorum...Beygirine göre çok çok iyi çekişi olan bir traktör bunu kimse inkar edemez