Lift o matik sırasonunda tek düğme ile indirip-kaldırmak demek. Sen hassasiyet ayarını merak ediyorsun. New holland TD serisi ile benzerlik taşıyor tümosan. Vereceğim linkte özellikle 7 ve 9. Dk arası aradığin cevap var. Özellikle hassasiyet burcu denilen parca mühim. https://youtu.be/R4xI-VwvXjMArkadaslar bu lift o mati gi bana biri anlatsin
Kullanilmayan kumanda kolu distaki kol tam asagidaArkadaslar bu lift o mati gi bana biri anlatsin
Kullanilmayan kumanda kolu distaki kol tam asagida
Koltuga yakin olan kumanda kolu derinlik ayari uygun derinlikte birakilir bir daha dugme ile indir kaldir yapilir seviye kaybedilmez
Bizim 90 boyle belki yeni kullanan arkadaslar tarif eder
Servis en iyisi birsey danismak icin numarasini bulundur cebinde usta yada kalfanin
İyi günler şimdi sarı dıştaki kolu en aşağı indiriyor um turuncu koltuga yakın olanla istediğim derinliği ayarlıyorum daha sonra sürüyorum çızi sonunda Loft o matic le kaldırıyorum ancak ekipman kalkıyor tekrar yere iniyor ve en üstte ise titreme yani 5 cm indiriyor 5 cm kaldırıyor çok hızlı şekilde vurdum a yapıyor ne bunun nedeniHayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah. Turuncu ve sarı kollar ( hidrolik kumanda ) yumuşak mı yoksa hafif sertlik var mı, titreyerek mi çalışıyor yazarsan sevinirim.
sertlik var titreyerek çalışıyorHayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah. Turuncu ve sarı kollar ( hidrolik kumanda ) yumuşak mı yoksa hafif sertlik var mı, titreyerek mi çalışıyor yazarsan sevinirim.
Evet güzel bir konfor ayrıntısı hoş yani birde traktor daha 3 saat doldu biz tarlaya koştuk ama ilk sukadar saati doldurmamiz gerekiyor yolda veya boşta calisarskHayırlı olsun çiftçeker,difransiyel kilidi ve kuyruk miline geçiş düğmeli olması çok iyi olmuş.