Ynt: ARKADAŞLAR SAME DEUTZ-FAHR İLE NEW HOLLAND KARŞILAŞTIRMASI
Doğru diyorsun zaten bir çok çiftçimiz tanımıyor bu motorları..Biraz da reklama önem verilmiyor gibi geliyor bana.Bayiler ve özellikle Şahsuvaroğlu tanıtıma az yer veriyor.Tamam yerli mallarımız gelişsin,üretsin ama çalmasın!!..Hem sonra gerçekten güzel ve değişik bir teknoloji var deutz same motorlarında..Kim derdi 50 lik motorun 4 lü 12' pulluğu hiç zorlanmadan çekeceğini,bana deseler inanmazdım bu yüzden inanmayanlara da hak veriyorum ama gerçek öyle değilmiş meğer...YUSUFTUYLUOGLU link=topic=44456.msg536789#msg536789 date=1329150157' Alıntı:bizim buralarda önceden mf ve fiat çok kullanılırdı ilk olarak dayımlar agrolux 50 deutz aldılar ve özellikle horasan bölgesinde aşırı bir şekilde tutuldu birkaç yıl içerisinde heryer yeşile boyandı sonra 60 lık ve 70-ve75 likler geldi illaki kul yapısı bozulurda hatada veriri önemli olan genel randımandır. yakıt konusunda hakikaten çok cimriler ve çeki olarak ben o cüsseden o performansları beklemezdim bizzat denenirse eğer dediklerimin doğruluğuna inanırsınız bunlar kafadan yorum yapıp sallamakla olmaz burada birbirimize gerçek ve mantıklı bilgilerle yardım etmeliyizki çiftçi olarak gelişebilelim herkese allah kolaylık versin