ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR....

Ynt: ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR....

SmhGwz link=topic=41244.msg372157#msg372157 date=1301900276' Alıntı:
pardon ama Siz kimsiniz?
erkunt fab.dan çalışan sorumlu fln mı yoksa bi erkunt sahibimi :S ;)

erkunt sahibiyim diyorum ki new holland ve erkunt arasındaki değer kayıp farkları aşşağı yukarı aynı eğer new holland erkuntdan daha fazla yakarsa aralarında hiç fark kalmıyor.

td 65d si olan bi arkadaşım traktörünün çok yaktığını söylüyor önceden gri gövde 60-66 sı vardı yanlış anlamayın ama yeni nesil new hollandlardan şikayetçiler yakıt yönünden

td 65 mozotu cok yakıyor muş tasviye etmem heşerim erkuntla ikinciel arasında fark yok erkunt düşün derim

yasin köse link=topic=41244.msg372534#msg372534 date=1301936428' Alıntı:
td 65 mozotu cok yakıyor muş tasviye etmem heşerim erkuntla ikinciel arasında fark yok erkunt düşün derim
Erkutun ikinci eli çok düşük diyorlar onun için karar new holland diyom da kararsızım.

işini görsün ki rahat ol ama 2. el fiyatlarını düşünür isen alacaksın 2. el sıfır aldınmı yarın satmaya kalkışsan zarar edersin onun için

ERKUNT_TRAKTÖR link=topic=41244.msg372486#msg372486 date=1301934534' Alıntı:
erkunt sahibiyim diyorum ki new holland ve erkunt arasındaki değer kayıp farkları aşşağı yukarı aynı eğer new holland erkuntdan daha fazla yakarsa aralarında hiç fark kalmıyor.

td 65d si olan bi arkadaşım traktörünün çok yaktığını söylüyor önceden gri gövde 60-66 sı vardı yanlış anlamayın ama yeni nesil new hollandlardan şikayetçiler yakıt yönünden
Anladım bende sizin kullanıcı oldugunuzu dusunmuştum.. ve Bende Td 65in yaktıgını bilirim ama td85 te yaptıgı işe göre yakıt derim ;)
dediğin gibi 66 serisi daha güzeldi tarla performansı fln iyiydi ama td-d serisi o kadar iyi olmadı işte ama td-d olsun S olsun aralarında bazı motorları güzel ki tüm yerli serilieri yakmıyor o kadar yaksada yapıor işi ;)

SmhGwz link=topic=41244.msg372917#msg372917 date=1301987129' Alıntı:
Anladım bende sizin kullanıcı oldugunuzu dusunmuştum.. ve Bende Td 65in yaktıgını bilirim ama td85 te yaptıgı işe göre yakıt derim ;)
dediğin gibi 66 serisi daha güzeldi tarla performansı fln iyiydi ama td-d serisi o kadar iyi olmadı işte ama td-d olsun S olsun aralarında bazı motorları güzel ki tüm yerli serilieri yakmıyor o kadar yaksada yapıor işi ;)

şimdiki yeni nesil traktörlerin hepside güzel ama işte senin dediğin gibi de td 65 çok yakıyor td 85 işe göre uygun yakıyordur ama eski 56 ve 66 serileri gibi değil hele birde mazot fiyatları çok artınca olanlar oluyor

ERKUNT_TRAKTÖR link=topic=41244.msg372920#msg372920 date=1301987718' Alıntı:
şimdiki yeni nesil traktörlerin hepside güzel ama işte senin dediğin gibi de td 65 çok yakıyor td 85 işe göre uygun yakıyordur ama eski 56 ve 66 serileri gibi değil hele birde mazot fiyatları çok artınca olanlar oluyor
işte o zmn paraya kıyıp ithal teknolojik motor alacaksın tarlada rahat edecen .. :)

Kabinsiz 3625 A serisi 4x4 ' e bak derim fiyatıda bütceni aşmaz aynı zamanda ithal traktör. Erkunta göre intercooler avantajı var. Bence massey bayisine uğra bilgi al derim .İthal traktör her zaman bir gömlek üsttedir türk traktörlerine göre.

kayseriden alacaksan erkunt bayisine güvenme git başka bayiden al....
nedenmi benim başıma gelen senin başına gelebilir biz lüks tipine bazarlık etdik akşam karanlıkta diyer tipini getirdiler aldın traktrün o anki ön kabudunu aç ve şase numarasıı al cebine koy eve gelince karşılaştırma yaparsın...
servis ağınada güvenme kardeşim erkuntun..
bugün 2010 model traktörün devir dayım kayişi koptu tarlada servisi arıyorum bana diyor ki gelemem araba dutda geliyim diyor yada traktörü başka bir trakdörle çek yanıma getir diyor servisinin bu şekilde oldunu bilseydim asla almazdım....
satarken türlü türlü yalanlar satdılarmıydı yüzüne bile bakmıyorlar alacak arkadaşlar bilginiz olsun....

tura30 link=topic=41244.msg379138#msg379138 date=1302717509' Alıntı:
kayseriden alacaksan erkunt bayisine güvenme git başka bayiden al....
nedenmi benim başıma gelen senin başına gelebilir biz lüks tipine bazarlık etdik akşam karanlıkta diyer tipini getirdiler aldın traktrün o anki ön kabudunu aç ve şase numarasıı al cebine koy eve gelince karşılaştırma yaparsın...
servis ağınada güvenme kardeşim erkuntun..
bugün 2010 model traktörün devir dayım kayişi koptu tarlada servisi arıyorum bana diyor ki gelemem araba dutda geliyim diyor yada traktörü başka bir trakdörle çek yanıma getir diyor servisinin bu şekilde oldunu bilseydim asla almazdım....
satarken türlü türlü yalanlar satdılarmıydı yüzüne bile bakmıyorlar alacak arkadaşlar bilginiz olsun....
çok tşk ederim kayseride erkutun bayisi yok sorgunda var zaten bende adamın tipini sevmedim serviste fuardaydı onuda tanıyom zaten çok sıkıyo zaten onun için new hollanda karar verdik...

erkuntun bayisi var kayseride boğazlıyanlı..
ALLAH kazasız bol kazançlı kullanmanı nasip eyler alırsan...