ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...

Ynt: ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...

enter link=topic=23460.msg200159#msg200159 date=1248898292' Alıntı:
' ' HAKLISINIZ AMA SEÇİMDEN ÖNCE BUNLAR YAZILIP ANLATILDI KİMSE ORALI OLMADI YAPILACAK İŞ AKP YE TARIM BAKANLIGINA FAKS TELEFON DİLEKEÇE NE OLURSA OLSUN YAZIN AGLAMAYANA MEME YOK ' '

haklsın arkadaşım arkamdan gelecek birilerinin olduğunu bilsem dilekçe milekçeyle uğraşmam enterle ankaraya gitmeye niyetliyim ama düşünüyorum ben ekiyorum 40 dölüm yer adam ekiyor 400-500 dölüm yer sesimi çıkardığıma deymez değimi
yaa biz ne yapalım ekiyoruz 5500 dönüm yer 2500 ton mahsülümüz var misal 400 liradan satmaya kalksak tam 1 trilyon yapar gel bide bunu 550 liradan satmaya kalkalım ;) 1trilyon 375 milyar yapar arada 375 milyar var bu istersen 5 kuruş olsun hakkımızı istiyoruz...Çiftçi neden çalışıyor para kazanmak için kazanılacak parada bu aradaki fark kazandığımızı elimizden gizlice çalan piyasa bu piyasanın başında DEĞİRMENİN SUYUNU KENDİNE DOĞRU ÇEVİREN DEVLETİMİZ VAR !!!!!!! devlet büyüklerimizi şiddetle KINIYORUM !

ben de varım traktörle ankara ya yürümeye herkes toplasın toplansın hafta sonu olacak şekilde tüm illerden gelelim.

Arkadaşlar gelipte burda siyaset yapmayın Erdoğandan önce farklımıydı ? durum aynıydı...
günümüzde zamlar akaryakıt, tekel, elektrik vs. zam geliyor Akpden önce herşeye sürekli zam geliyordu...
adamlar kdvyi düşürdü krizi aşmak için ötvyi düşürdü bundan önce kim yaptı bunu ?
devletin gideri çok adamlar napsın
ozaman ordunun kapısına kilidi vursun devletin bütçesinin %60ı orduya gidiyor... bakın ozmn bukadar gider oluyormu

Ankaraya gidin sorun bakalım Karayalçın mı, gökçekmi diyecekler... biri Chp digeri Akp
bugün Ankara B.B.nin bütçesinde %70 IMF kesinti yapıyor neden karayalçının borcunu ödüyor
ecevite gelelim çiftçi en çok onun döneminde kazandı, kamu görevlisi ençok zammı onun döneminde aldı peki bu para nerden geldi ? sonucu belli IMFe bugün ecevitin borcunu ödüyoruz...

bu konu yani siyaset kapanmıştı biliyordum.hala sen oradaysan meydan boş bizler bıraktık siyaseti.

SALİH sende siyaset yapmışsın be gülüm.Sitenin huzuru kaçmasın MF nin NH nin MCORMİCK ........ ve bilumum traktörün partisi yok traktörle siyaseti ayrı tutalım sitenin huzur kaçmasın.Burda kimse kimsenin siyasi tercihine göre yorum yapmıyor
ARKADAŞLAR YADA YÖNETİCİLER BU KONUYU KAPATIN BENCE

köylü link=topic=23460.msg235153#msg235153 date=1261001699' Alıntı:
bu konu yani siyaset kapanmıştı biliyordum.hala sen oradaysan meydan boş bizler bıraktık siyaseti.

valla bu msjlar yazılmadan aylar önce siyaset yasağı çıktı baktım kurallar çiğnenmiş bende görüşlerimi bildirim dedim...

masseysuper90 link=topic=23460.msg235165#msg235165 date=1261037002' Alıntı:
SALİH sende siyaset yapmışsın be gülüm.Sitenin huzuru kaçmasın MF nin NH nin MCORMİCK ........ ve bilumum traktörün partisi yok traktörle siyaseti ayrı tutalım sitenin huzur kaçmasın.Burda kimse kimsenin siyasi tercihine göre yorum yapmıyor
ARKADAŞLAR YADA YÖNETİCİLER BU KONUYU KAPATIN BENCE

abi ben siyasetle traktörü karıştırmadım yazılan msjlara karşılık verdim

Neyse Herkesten Özür Dileyerek Konuyo Açtım Geriye Kapatıyorum...