Patladı gıttı daha da durmaz mermi sıksan yetişmezDemekki 2020 nin populer yatirimi koyun olacak bende niyetlendim sukur arazi mera sermaye traktor ekipman ve heves hepsi var denemeden bilemem yapilir mi yapilmaz mi diye
Patladı gıttı daha da durmaz mermi sıksan yetişmezDemekki 2020 nin populer yatirimi koyun olacak bende niyetlendim sukur arazi mera sermaye traktor ekipman ve heves hepsi var denemeden bilemem yapilir mi yapilmaz mi diye
Bence 2 Çoban bile az bereketli olsun bu aradaKuzularla beraber şuanda 800 oldu.
Tarlanı neden ekmiyorsun ?Mera olsa bende girerdim bu işe malesef ekilecek sulak tarlam var ama
hangi şehirde napıyorsunuz? Ne kadardır bu işin içindesiniz?Vallahi küçükbaş hayvancılık benim gözümde daha iyi bizde yapıyoruz koyunculuk sadece derdi çok yaz ayında çok fazla veterinerle ugrasirsin kışın rahatsın tabi doğum yapana kadar doğumdan sonrası zorluyor biraz sıfırdan başlayacaksınız başta zorlanabilirsiniz sonradan alisirsiniz o zorluga
Yonca ekicez bu seneTarlanı neden ekmiyorsun ?
Arkadaşlar aramızda kalsın, kimse duymasın. Koyunda , büyükbaş hayvanda ve çiftçilikte çok para var.
Bu yıl 100 koyun seneye en az 300 koyun.
10 inek seneye 20 inek.
1 dekar arazi 1000 hayvana bakar merak etmeyin.
Çiftçilik daha da kolay 20 kilo ekiyon 500 kilo alıyon.
Şehirdekiler duymasın. Bu aşırı karlı köy hayatı bize kalsın.
Çiftçilikte var yada yok ama icara veriyoruz adam 5 kuruş vermiyor gider kendim ekerim en azındanArkadaşlar aramızda kalsın, kimse duymasın. Koyunda , büyükbaş hayvanda ve çiftçilikte çok para var.
Bu yıl 100 koyun seneye en az 300 koyun.
10 inek seneye 20 inek.
1 dekar arazi 1000 hayvana bakar merak etmeyin.
Çiftçilik daha da kolay 20 kilo ekiyon 500 kilo alıyon.
Şehirdekiler duymasın. Bu aşırı karlı köy hayatı bize kalsın.