Arkadaşlar dostlar biim STEYR ı sattık:))) Şimdi 4X4 Traktör arıyoruz

Ynt: Arkadaşlar dostlar biim STEYR ı sattık:))) Şimdi 4X4 Traktör arıyoruz

biz edirne keşandayız. buraya motor vermiyorlar diye biliyorum. ancak sen bi aracı olsan onlarla bizim adımıza konuşsan veya bize tel numaralarını versen biz irtibata geçsek nasıl olur

ya sizin ordada aynı olması lazım çünku tümosan cok büyük kampanya yaptı siz görusun orda ne dıyecekler bakalım valla bizim komsu steyr 8073 verdi 23 e saydılar 8280 de 47 e saydılar 24 üst verdi aldı makıneyi

aradım. kabinsiz modeli 82.80 dt 49 bin lira dedi. 74.80 dt 46 bin lira dedi. kabin olursa üstüne 7 bin lira koyuyo yani motor geliyor bizim burdaki fiyata:D

veririz diyorlar. fakat bu paralar bizim ordakine denk geliyor. uğraşmaya değmez gibime geliyor. ancak ocak şubat gibi peşin parayla gidersen daha da düşerler

hayırlısı olsun sen buralı olsan bi kaç bin daha inerler eminim zaten patlama yaptı ucuz die millet ikinci el 80 66 alacagına aynı paraya üstune 5 bin koyup sıfır 82 80 alıo burda

millet haklı, şöyle diyeyim ben orda olsam kabinli 74-80 dt yi 46 bin liraya bile alırım:D ama orda değilim. bizim burdaki bayi traktör yetiştiremiyor. millet tümosana hucum etti diyebilirim.

yani heralde hucum edecek kardes nh td 85 ikinci eli bile tumosanın sıfırından pahalı