Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş!

Ynt: Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş!

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=1856.msg34474#msg34474 date=1210668848' Alıntı:
HP ile BG aynı şeydir zaten. Sadece dillere göre farklı terimler kullanılır.

BG: Türkçe Beygir Gücü
HP: İngilizce Horse Power
PS: Almanca Pferde Starke
Tam ben yazıyordum. Sen hızlı çıktın Mustafa...Arkadaşlar biraz araştıralım. Motor satmasını biliyoruz. Ama hp ne bg ne ps ne bilmiyoruz....

kardesim siz anlamadiniz ben belcikadan yaziyorum cifciyim burada valtra var parcasi inaninki cok pahali ve tamiri sadece ozel servisler yapiyor el yakiyo fiatlari inaninki satamazsiniz elinizde kalir para sizin .galeriye gidin bende valtra var deyin kaca alacak sorun .ben vatraya yakismam tabii parami cope atacak enayi degilim .fiat. massey.tumosan.otesi yok

ramazan ak link=topic=1856.msg34747#msg34747 date=1210708383' Alıntı:
kardesim siz anlamadiniz ben belcikadan yaziyorum cifciyim burada valtra var parcasi inaninki cok pahali ve tamiri sadece ozel servisler yapiyor el yakiyo fiatlari inaninki satamazsiniz elinizde kalir para sizin .galeriye gidin bende valtra var deyin kaca alacak sorun .ben vatraya yakismam tabii parami cope atacak enayi degilim .fiat. massey.tumosan.otesi yok
belçikada tümosan ne alemde servisimi var ucuzmu ... VALTRA alınca para çöpe atılmıyor çünki biz satmak için almıyoruz kullanmak için alıyoruz işimizide görüyor... walla sivasın merkezde şarkışlada kangalda güründe servisi var valtranın ... hemen her ilde var .. HEMA endüstri getirdiği için parça sıkıntısıda yok ... walla senin tesbitler biraz bana yanlış geldi ...

kardesim lafi tersinden anlama tumosanin burada adi bile yok .bir mali almadan satacagini dusuneceksin bozulacagini dusuneceksin bende iki tumo var samimi soyluyorum cok memmunum tamam bir valtranin tekeri olamaz .ama parcasini tamirini her usta anlar parca zaten fiat parcasi

yaw a serisi öyle allame anlamayacak karışık bir mototr olsa dediğin doğrı t seriside var köyde bizim valtra nın servis ne olursa olsun kalkıp geliyor istanbuldan yapma kardeş bizde parayı yolda toplamıyok bir bildiğimiz varki kullanıyoruz. biz hem sivasta hem köyde işlerimiz var tarla işini başladımmı gece gündüz yapıyoz yetişsin diye birazda konfor iyi olur ama dimi .. yani servis konusundada bak bu site koca portal memo ya söylesek o bile hemen halleder ... sen sıkma canını .. valtra yıda az araştır sen saman alevi işinin ehlimi öğrenirsin ...

arkadaşlar valtra güzel traktör fakat hattat biraz valtra nın piyasasını bozdu.neden derseniz.72 milyara ropsluı a85 satarken,birden 61 milyara kabinli a95 sattı.işte bu olmaz.bizde 4 tane valtra war.traktörlerden memnunuz fakat hattat tarım değil....

valtralar gusel traktor haklısın kardes ama parcaları cok pahalı...bzm akrabada var kullandım motor super bı ara kapısı kırıldı 2mılyara yakın para dedıler...traktorun kabını 10mılyar dıolar ztn...parcaları ucuz olsa turkıyede yaygınlasacagından emınım

walla biz kabinkapısını kırmayız.. jd nin kapısını al bakalım ne istiyolar görürsünüz kesin valtradan daha palıdır bence.. wallahi ben bir sorun lursa direk valtra nerkeze şase numarası ile mail yazıyorum anında hattat arıyor sorunumuzu gideriyor... mail atın bekleyin bakalım diğer markaların merkezine cvap geliyor mu ...

evet nh ve mf den pahalı kabul ediyorum ...

KALİTE PAHALIDIR. KALİTE KULLANACAKSAN AZDA MASRAF EDECEKSİN ... fendt te bakın bakalım motor fiyatları diğerlerinden ne kadar pahalı çünki o fend kalite .. claas a bakın ne biçim pahalı neden ? çünki kalite ..

okkangal link=topic=1856.msg39173#msg39173 date=1211823677' Alıntı:
walla biz kabinkapısını kırmayız.. jd nin kapısını al bakalım ne istiyolar görürsünüz kesin valtradan daha palıdır bence.. wallahi ben bir sorun lursa direk valtra nerkeze şase numarası ile mail yazıyorum anında hattat arıyor sorunumuzu gideriyor... mail atın bekleyin bakalım diğer markaların merkezine cvap geliyor mu ...

evet nh ve mf den pahalı kabul ediyorum ...

KALİTE PAHALIDIR. KALİTE KULLANACAKSAN AZDA MASRAF EDECEKSİN ... fendt te bakın bakalım motor fiyatları diğerlerinden ne kadar pahalı çünki o fend kalite .. claas a bakın ne biçim pahalı neden ? çünki kalite ..
claas ın fendt e göre çok daha ucuz olduğu düşüncesindeyim ...kaliteleri hakkında da sizin yorumlarınız çok önemli...

atilla link=topic=1856.msg39177#msg39177 date=1211824719' Alıntı:
claas ın fendt e göre çok daha ucuz olduğu düşüncesindeyim ...kaliteleri hakkında da sizin yorumlarınız çok önemli...

uyarsa bir fendt kapısı gönderelimm.iki kapısı sizin bahsettiğiniz makinaların bir kapısındanda ucuz.
bilgilerinize saygılarımla..

önder çifçi link=topic=1856.msg39246#msg39246 date=1211832148' Alıntı:
uyarsa bir fendt kapısı gönderelimm.iki kapısı sizin bahsettiğiniz makinaların bir kapısındanda ucuz.
bilgilerinize saygılarımla..
fendt in yedek parçasının ucuz olması beni de şaşırttı...güzel haber...

okkangal link=topic=1856.msg39212#msg39212 date=1211829428' Alıntı:
ben en yaygın kullanılan modellerine göre kıyaslama yaptım mustafacım ...

arkadaşlar;
bir genelleme yaparken bence daima sarf malzemeleri baz alınmalı diye düşünüyorum..
genelde az kullanılan parçalar,hele birde depolanması problem ve taşınmasıda zorsa pahalı oluyor.bu saadece traktörde değil,otomotiv sektöründe böyle..o nedenle bir kapı camı hergün değişecek bir parça değil.tabii kazara kırılabilirde...önemli olan onu anında temin edebilmek.tabii fiyatıda çok önemli..bu arada bir eksiklikte yan sanayide...bugün ülkemizde komple kabin yapılıp,biçerdöver ve iş makinalarına ihraç ediliyor dışarıya...aynı firma iç piyasaya mal vermiyor..
cam üreten firmalar kalıbını yapıp üretseler,ithalatçı firmalarda hizaya gelicek...ancak tüketim ve talep az olduğundan onlarda bu tip üretime yanaşmıyor.yerli üretilmeyince,ithalatcı firmada tüm masrafları kullanıcıdan çıkarma yolunu seçiyor...birde marka bazında modelerin kabin yapısı farklı olunca..parça adedi ve stoklama problemi ortaya çıkıyor.aynı cam birkaç modeldeki makinada (aynı markanın) olsa fiyatı daha ucuz olur kanaatindeyim....saygılar,sevgiler