Ben buğdaylara da Mustang yada Corvette kullanıyorum yanında minimum olarak granstar atıyorum
corvette yi 70 cc önerdiler granstar ne kadar atmalıyız peki,birde iki ilacın karışımında sıkıntı olurmu?
Ben buğdaylara da Mustang yada Corvette kullanıyorum yanında minimum olarak granstar atıyorum
Esterin dozunu iyi ayarlayamazsanız biraz dokunabilir.Bir kaç gün gelişimi aksarsa minimum duzeydede olsa verime etki edebilir.
corvette yi 70 cc önerdiler granstar ne kadar atmalıyız peki,birde iki ilacın karışımında sıkıntı olurmu?
Çok teşekkür ederim hocam cevap için dediğinizi uygulayacam insallah5 litreyi 50 dekara atıyoruz Corvette ile granstarı da ne olur ne olmaz diye ilave ediyoruz minimum olarak dekara yarım gram atıyoruz bir problem yok karışımında ben kullandım daha önce
Çok teşekkür ederim hocam cevap için dediğinizi uygulayacam insallah
[emoji846] batıracaksın sen bizi, neredeyse toprağa ihtiyaç kalmıyacakBiraz daha iyi yaprak beslemesi için map,çinko sülfat,üre ve hümik asit uygulaması yapın arcanda sever bunları [emoji3]
Nail abi 50 kg fazla verim alsak bu gübrelerin masrafını fazlasıyla karşılar bence[emoji846] batıracaksın sen bizi, neredeyse toprağa ihtiyaç kalmıyacak
Çinko sülfat alsanız aynı paraya daha fazla ürün alabilirsiniz.20-20-20 ve mikro elementlerle karistirabilirsiniz ama yapraktan fosfor alınımı zordur.Fosforun büyük bir kısmı erken dönemde alındığı için fosfor içerikli yaprak gübresini atmanıza gerek yok benim görüşüm.20-20-20 içindeki sayıların ne anlama geldiğini biliyorsunuz zaten.200 gram 20-20-20 gübrenin içindeki potasyumu elde etmek için 45 gram potasyum nitrat yeterlidir.Potasyum nitrat,üre,çinko,mikro element karışımını kullanabilirsiniz.Toz cinko aldım hocam 45 tl üre zaten var bunlara ilaveten gubretas mikro ve 20 20 20 npk atsam olurmu Ekli dosyayı görüntüle 24091
Toz cinko aldım hocam 45 tl üre zaten var bunlara ilaveten gubretas mikro ve 20 20 20 npk atsam olurmu Ekli dosyayı görüntüle 24091
[emoji846] batıracaksın sen bizi, neredeyse toprağa ihtiyaç kalmıyacak
Kıraç arazide Aydan Hanım , yağmurlu sulu arazide ise arcanda tercih edilmeli. Aydan hanım sulu kıraç farketmez belli seviyenin altına düşmez. Yani risk taşımaz. Lakin Arcanda ekenler yağışlı sulu yerlere ekmeli, yoksa verim kurak zamanda çok düşer.
Muhtemelen bir hastalık veya iklim değişikliği etkilemiş, sürgün olduğuna göre sıkıntı geçmişarcanda arpanin ucunda kuruma ve sararma var lakin icinde yesiĺ sürgün var.bu ne anlama geliyorEkli dosyayı görüntüle 26005Ekli dosyayı görüntüle 26006Ekli dosyayı görüntüle 26007
daha onceden boyle bi durumla karsilastiniz miKalsiyum eksilkiği
arcanda hic hosuma gitmedi. kardeslenme yapmadi.cok seyrek kaldi.kardeşim ben bu yıl 55 dönüm ektim beklıyoruz bakalım. 15 gune biçer girer
Dekara kac kg verim olacak bekliyoruzkardeşim ben bu yıl 55 dönüm ektim beklıyoruz bakalım. 15 gune biçer girer